vahy

Uuno Laakso
(1934): Minä ja ministeri

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Minä ja ministeri
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1934, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1934 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Minä ja ministeri":
(*1899) Risto Orko (režisér)

(*1885) William Räisänen

(*1893) Topo Leistelä

(*1893) Topo Leistelä (scénárista)

(*1888) Armas Fredman

(*1888) Armas Fredman (scénograf)

(*1894) Eino Jurkka

(*1897) Joel Rinne

(*1890) Kaija Suonio

(*1892) Yrjö Tuominen

(*1892) Eine Laine

(*1898) Aino Lohikoski

(*1894) Eero Vepsälä

(*1885) Kaarlo Saarnio

(*1901) Mary Hannikainen

(*1891) Uuno Montonen

(*1913) Lucia Nifontoff

(*1905) Birgit Kronström

(*1896) Theodor Luts (kameraman)

(*1901) Elsa Rantalainen

(*1893) Toppo Elonperä

(*1900) Jooseppi Rautto (hudební skladatel)

(*1907) Hannes Veivo

(*1904) Eino Räisänen

(*1913) Ansa Ikonen

(*1882) Hertta Leistén

(*1900) Sirpa Tolonen

(*1908) Martta Kinnunen

(*1893) Hulda Keskinen

(*1905) Ensio Jouko

(*1892) Aatu Dahlqvist

(*1889) Hugo Hytönen

(*1885) Ida Salmi

(*1913) Alf Salin

(*1905) Orvo Saarikivi

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)



Tranzitní horoskop (1934)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Váhy
21°09’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Vodnář
14°26’
UranUran:
Štír
22°07’
Beran
23°27’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
12°18’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Rak
23°56’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Vodnář
21°33’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Rak
7°58’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Býk
29°34’

Dnes se narodili
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Zítra slaví narozeniny
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Nixon
(*1913 - 1994) 37. prezident usa

Rumunsko Mircea Eliade
(*1907 - 1986) historik náboženství, spisovatel

Velká Británie James Stirling
(*1791 - 1865) kapitán britského královského námořnictva

Španělsko Miguel de Cervantes
(*1547 - 1616) španělský voják, básník, spisovatel, autor Dona Quijota

Chorvatsko Alida Valli
(*1921 - 2006) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »