vahy

Uuno Laakso
(1945): Tähtireportterit tulevat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Tähtireportterit tulevat
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1945, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1945 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tähtireportterit tulevat":
(*1892) Yrjö Tuominen

(*1904) Elsa Turakainen

(*1907) Henny Valjus

(*1884) Otto Noro

(*1906) Jorma Nortimo

(*1906) Jorma Nortimo (režisér)

(*1906) Jorma Nortimo (scénárista)

(*1907) Arvo Kuusla

(*1911) Pentti Saares

(*1904) Irja Kuusla

(*1910) Olavi Gunnari (kameraman)

(*1900) Kosti Aaltonen

(*1929) Hannele Keinänen

(*1920) Eija Karipää

(*1901) Arvo Lehesmaa

(*1912) Armand Lohikoski

(*1909) Vilho Kekkonen

(*1919) Veikko Itkonen

(*1933) Matti Kuusla

(*1905) Heikki Aaltoila (hudební skladatel)

(*1899) Edvin Ruotsalainen

(*1903) Paavo Poutiainen

(*1918) Klaus Kalima

(*1926) Pirkko Karppi

(*1911) Kullervo Linna

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)



Tranzitní horoskop (1945)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Panna
27°18’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Rak
7°01’
UranUran:
Štír
22°07’
Blíženci
9°57’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
6°25’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
9°43’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Rak
18°46’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Váhy
5°25’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Váhy
3°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »