Arvo Lehesmaa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arvo Lehesmaa
(Arvo Alexander Nylund)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pori
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Arvo Lehesmaa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.10.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arvo Lehesmaa 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Arvo Lehesmaa
datum narození 22.10.1901
(herec, instagram)

Arvo Lehesmaa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Sestřička
(1973) - Pohjantähti
(1969) - Viisitoista narua rahaa
(1969) - Kustaa Vaasa
(1968) - Teatterituokio: Tiedättekö miksi?
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Perimmäisten ammattien äärellä
(1968) - Itätuuli
(1967) - Sodan ja rauhan äänet
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
(1967) - Hulukkoset (TV seriál)
(1966) - Mona Lisan hymy
(1966) - Hanski (TV seriál)
(1965) - Woyzeck
(1965) - Asemahotelli (TV seriál)
(1963) - Syntipukki (TV seriál)
(1963) - Me Tammelat (TV seriál)
(1963) - Joku teistä
(1962) - Varjostettua valoa
(1962) - Kaverukset (TV seriál)
(1962) - Huivi (TV seriál)
(1962) - Älä nuolase...
(1961) - Olin nahjuksen vaimo
(1961) - Mitä tehdä? (TV seriál)
(1961) - Minkkiturkki
(1961) - Kertokaa se hänelle...
(1960) - Omyl komisaře Palmua
(1960) - Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
(1960) - Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
(1959) - Taas tapaamme Suomisen perheen
(1959) - Kovaa peliä Pohjolassa
(1959) - Kohtalo tekee siirron
(1958) - Pekka ja Pätkä miljonääreinä
(1958) - Mies tältä tähdeltä
(1957) - Risti ja liekki
(1957) - Herra Sotaministeri
(1956) - Viisi vekkulia
(1955) - Tähtisilmä
(1955) - Rakas lurjus
(1955) - Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
(1955) - Kukonlaulusta kukonlauluun
(1955) - Kdo je bez viny
(1955) - Helunan häämatka
(1954) - "Minäkö isä!"
(1954) - Leena
(1954) - Hilman päivät
(1954) - Herrojen Eeva
(1954) - Herra Helsinki
(1953) - Tyttö kuunsillalta
(1953) - Sillankorvan emäntä
(1953) - Pekka Puupää
(1953) - Alaston malli karkuteillä
(1952) - Yhden yön hinta
(1952) - Radio tulee hulluksi
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1952) - "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
(1952) - Bílý sob
(1951) - Vain laulajapoikia
(1951) - Sadan miekan mies
(1951) - Radio tekee murron
(1951) - Pitkäjärveläiset
(1951) - Kvinnan bakom allt
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
(1950) - Maija löytää sävelen
(1950) - Köyhä laulaja
(1950) - Katarina kaunis leski
(1950) - Isäpappa ja keltanokka
(1949) - Suomi hymyilee
(1949) - Serenaadiluutnantti
(1949) - Ruma Elsa
(1949) - Rosvo Roope
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Orpopojan valssi
(1949) - Aaltoska orkaniseeraa
(1948) - Ruusu ja kulkuri
(1948) - Neljästoista vieras
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1948) - Hormoonit valloillaan
(1948) - Haaviston Leeni
(1947) - Suopursu kukkii
(1947) - Särkelä itte
(1947) - Pikku-Matti maailmalla
(1947) - Naiskohtaloita
(1947) - Kultamitalivaimo
(1946) - Nuoruus sumussa
(1946) - Naimisiin päiväksi
(1946) - "Minä elän"
(1945) - Vastamyrkky
(1945) - Vain sinulle
(1945) - Tähtireportterit tulevat
(1945) - Mikä yö!
(1945) - Linnaisten vihreä kamari
(1945) - En ole kreivitär
(1944) - Kuollut mies vihastuu
(1943) - Valkoiset ruusut
(1943) - Proměněné srdce
(1943) - Jees ja just
(1941) - Puolustusvoimain katsaus
(1941) - Viimeinen vieras
(1941) - Täysosuma
(1941) - Ryhmy ja Romppainen
(1940) - Lapseni on minun
(1940) - Ketunhäntä kainalossa
(1940) - Eulalia-täti

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arvo Lehesmaa 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arvo Lehesmaa - herec

se narodil 22.10.1901 ve městě Pori
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arvo Lehesmaa

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) herec

Spojené státy Winona Ryder
(*1971) herečka

Spojené státy Ben Foster
(*1980) herec

Německo Josef Goebbels
(*1897) nacista, válečný zločinec

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933) herec


Arvo Lehesmaa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
28°23’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°24’
 
MerkurMerkur:
Štír
20°08’
 
VenušeVenuše:
Střelec
11°19’
 
MarsMars:
Střelec
5°43’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°18’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°56’
 
UranUran:
Střelec
14°23’
 
NeptunNeptun:
Rak
1°24’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°14’
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°50’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
1°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nataša Gollová
(*1912 - 1988) herečka

Česká republika Zdeněk Podskalský st.
(*1923 - 1993) režisér, scénárista

Švédsko král Gustav V.
(*1858 - 1950) král

Maďarsko Joseph Pulitzer
(*1847 - 1911) novinář, vydavatel, iniciátor vzniku uměleckého ocenění - Pulitzerovy ceny

Itálie Umberto Busani
(*1915 - 1957) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »