vahy

Uuno Laakso
(1946): Nuoruus sumussa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Nuoruus sumussa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nuoruus sumussa":
(*1894) Ruth Snellman

(*1893) Jalmari Rinne

(*1892) Yrjö Tuominen

(*1898) Aino Lohikoski

(*1891) Uuno Montonen

(*1908) Ville Salminen

(*1909) Oke Tuuri

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1896) Lauri Kyöstilä

(*1909) Matti Aulos

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1911) Rauni Luoma

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1890) Toivo J. Särkkä (režisér)

(*1903) Leo Sarri

(*1916) Kauko Kokkonen

(*1910) Vilho Siivola

(*1904) Irja Kuusla

(*1912) Kyllikki Väre

(*1885) Lida Salin

(*1896) Armas Hirvonen (kameraman)

(*1893) Artturi Laakso

(*1916) Kirsti Hurme

(*1911) William Reunanen

(*1912) Olavi Saarinen

(*1901) Veikko Linna

(*1925) Assi Nortia

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1923) Toini Vartiainen

(*1909) Helvi Aunio

(*1901) Arvo Lehesmaa

(*1930) Maire Suvanto

(*1922) Leif Wager

(*1926) Rauha Puntti

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1909) Enni Rekola

(*1905) Toivo Lahti

(*1925) Tommi Rinne

(*1926) Mauri Jaakkola

(*1906) Toini Aaltonen (scénárista)

(*1927) Ruth Luoma-Aho

(*1926) Martti Katajisto

(*1929) Pentti Siimes

(*1924) Eila Pehkonen

(*1928) Leena Häkinen

(*1924) Kirsti Ortola

(*1914) Kurt Vilja (zvukař)

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Rak
22°18’
UranUran:
Štír
22°07’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Váhy
20°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »