vahy

Uuno Laakso
(1952): Silmät hämärässä

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Silmät hämärässä
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Silmät hämärässä":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1926) Matti Ranin

(*1891) Uuno Montonen

(*1908) Tauno Palo

(*1908) Rakel Linnanheimo

(*1910) Unto Salminen

(*1905) Eino Katajavuori

(*1910) Vilho Siivola

(*1911) Sylvi Palo

(*1920) Eija Karipää

(*1919) Rauha Rentola

(*1900) Oiva Sala

(*1907) Emma Väänänen

(*1919) Veikko Itkonen (režisér)

(*1919) Veikko Itkonen (kameraman)

(*1919) Ensio Lumes (zvukař)

(*1905) Heikki Aaltoila (hudební skladatel)

(*1927) Sirkka-Liisa Wilén

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1924) Kirsti Ortola

(*1943) Martti Palo

(*1922) Heikki Savolainen

(*1926) Ilmi Parkkari

(*1904) Alfons Almi

(*1931) Jukka-Pekka Kinnunen

(*1921) Juha Nevalainen (scénárista)

(*1921) Juha Nevalainen



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »