vahy

Uuno Laakso
(1952): Silmät hämärässä

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Silmät hämärässä
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Silmät hämärässä":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1926) Matti Ranin

(*1891) Uuno Montonen

(*1908) Tauno Palo

(*1908) Rakel Linnanheimo

(*1910) Unto Salminen

(*1905) Eino Katajavuori

(*1910) Vilho Siivola

(*1911) Sylvi Palo

(*1920) Eija Karipää

(*1919) Rauha Rentola

(*1900) Oiva Sala

(*1907) Emma Väänänen

(*1919) Veikko Itkonen (režisér)

(*1919) Veikko Itkonen (kameraman)

(*1919) Ensio Lumes (zvukař)

(*1905) Heikki Aaltoila (hudební skladatel)

(*1927) Sirkka-Liisa Wilén

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1924) Kirsti Ortola

(*1943) Martti Palo

(*1922) Heikki Savolainen

(*1926) Ilmi Parkkari

(*1904) Alfons Almi

(*1931) Jukka-Pekka Kinnunen

(*1921) Juha Nevalainen (scénárista)

(*1921) Juha Nevalainen



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »