vahy

Uuno Laakso
(1954): Onnelliset

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Onnelliset
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1954, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1954 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Onnelliset":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1908) Heimo Lepistö

(*1868) Oskar Merikanto (hudební skladatel)

(*1898) Ossi Korhonen

(*1898) Aino Lohikoski

(*1885) Kaarlo Saarnio

(*1898) Martti Similä (hudební skladatel)

(*1898) Martti Similä

(*1891) Uuno Montonen

(*1895) Hannes Kuokkanen

(*1882) Pirkko Raitio

(*1909) Matti Aulos

(*1911) Rauni Luoma

(*1910) Hannu Leminen (scénárista)

(*1910) Hannu Leminen (režisér)

(*1902) Salli Karuna

(*1891) Jalmari Parikka

(*1894) Seere Salminen (scénárista)

(*1913) Into Lätti

(*1906) Reino Valkama

(*1900) Oiva Sala

(*1922) Leif Wager

(*1929) Erkki Imberg (kameraman)

(*1919) Ensio Lumes (zvukař)

(*1924) Maaria Eira

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1913) Leo Riuttu

(*1921) Eeva-Kaarina Volanen

(*1901) Urho Lahti

(*1917) Auvo Nuotio

(*1921) Börje Lampenius

(*1911) Pentti Irjala

(*1933) Ruth Johansson

(*1904) Börje Idman

(*1898) Helmi Lehosti

(*1929) Carl Mesterton

(*1926) Irina Hudova



Tranzitní horoskop (1954)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Blíženci
18°57’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
7°31’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
21°30’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
25°52’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
24°43’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Kozoroh
24°43’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Váhy
11°36’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
21°02’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »