vahy

Uuno Laakso
(1954): Onnelliset

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Onnelliset
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1954, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1954 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Onnelliset":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1908) Heimo Lepistö

(*1868) Oskar Merikanto (hudební skladatel)

(*1898) Ossi Korhonen

(*1898) Aino Lohikoski

(*1885) Kaarlo Saarnio

(*1898) Martti Similä (hudební skladatel)

(*1898) Martti Similä

(*1891) Uuno Montonen

(*1895) Hannes Kuokkanen

(*1882) Pirkko Raitio

(*1909) Matti Aulos

(*1911) Rauni Luoma

(*1910) Hannu Leminen (scénárista)

(*1910) Hannu Leminen (režisér)

(*1902) Salli Karuna

(*1891) Jalmari Parikka

(*1894) Seere Salminen (scénárista)

(*1913) Into Lätti

(*1906) Reino Valkama

(*1900) Oiva Sala

(*1922) Leif Wager

(*1929) Erkki Imberg (kameraman)

(*1919) Ensio Lumes (zvukař)

(*1924) Maaria Eira

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1913) Leo Riuttu

(*1921) Eeva-Kaarina Volanen

(*1901) Urho Lahti

(*1917) Auvo Nuotio

(*1921) Börje Lampenius

(*1911) Pentti Irjala

(*1933) Ruth Johansson

(*1904) Börje Idman

(*1898) Helmi Lehosti

(*1929) Carl Mesterton

(*1926) Irina Hudova



Tranzitní horoskop (1954)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Blíženci
18°57’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
7°31’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
21°30’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
25°52’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
24°43’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Kozoroh
24°43’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Váhy
11°36’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
21°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »