vahy

Václav Šašek
(2008): Zoom

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Zoom
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zoom":
(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Jiří Svoboda

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Simona Postlerová

(*1969) Ondřej Kepka (režisér)

(*1969) Ondřej Kepka

(*1964) Petr Malásek

(*1950) Jitka Němcová

(*1952) Jana Dvořáková-Hádková

(*1937) Karel Čáslavský

(*1955) Ivan Řezáč

(*1956) Miloslav Kučera (režisér)

(*1947) Jan Rosák

(*1977) Aleš Cibulka



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Panna
8°24’
UranUran:
Beran
25°36’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »