vahy

Václav Šašek
(2008): Zoom

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Zoom
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zoom":
(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Jiří Svoboda

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Simona Postlerová

(*1969) Ondřej Kepka (režisér)

(*1969) Ondřej Kepka

(*1964) Petr Malásek

(*1950) Jitka Němcová

(*1952) Jana Dvořáková-Hádková

(*1937) Karel Čáslavský

(*1955) Ivan Řezáč

(*1956) Miloslav Kučera (režisér)

(*1947) Jan Rosák

(*1977) Aleš Cibulka



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Panna
8°24’
UranUran:
Beran
25°36’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »