vahy

Václav Šašek
(2008): Zoom

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Zoom
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zoom":
(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Jiří Svoboda

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Simona Postlerová

(*1969) Ondřej Kepka (režisér)

(*1969) Ondřej Kepka

(*1964) Petr Malásek

(*1950) Jitka Němcová

(*1952) Jana Dvořáková-Hádková

(*1937) Karel Čáslavský

(*1955) Ivan Řezáč

(*1956) Miloslav Kučera (režisér)

(*1947) Jan Rosák

(*1977) Aleš Cibulka



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Panna
8°24’
UranUran:
Beran
25°36’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »