vahy

Václav Šašek
(2008): Zoom

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Zoom
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zoom":
(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Jiří Svoboda

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Simona Postlerová

(*1969) Ondřej Kepka (režisér)

(*1969) Ondřej Kepka

(*1964) Petr Malásek

(*1950) Jitka Němcová

(*1952) Jana Dvořáková-Hádková

(*1937) Karel Čáslavský

(*1955) Ivan Řezáč

(*1956) Miloslav Kučera (režisér)

(*1947) Jan Rosák

(*1977) Aleš Cibulka



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Panna
8°24’
UranUran:
Beran
25°36’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »