vodnar

Wesley Strick
(1997): Svatý

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec
Wesley Strick - Film: Svatý
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Wesley Strick - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wesley Strick - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wesley Strick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Svatý":
(*1959) Val Kilmer

(*1963) Elisabeth Shue

(*1971) Emily Mortimer

(*1927) Roger Moore

(*1943) Michael Byrne

(*1946) Rade Šerbedžija

(*1950) Phillip Noyce (režisér)

(*1930) Barbara Jefford

(*1946) Alun Armstrong

(*1965) Valerij Nikolajev

(*1965) Tommy Flanagan

(*1950) Henry Goodman

(*1955) Graeme Revell (hudební skladatel)

(*1968) Julian Rhind-Tutt

(*1930) Robert Evans (producent)

(*1941) Phil Meheux (kameraman)

(*1937) Benjamin Whitrow

(*1963) David Schneider



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
22°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
10°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
25°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
0°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°24’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Štír
9°19’
Beran
1°21’
UranUran:
Rak
19°49’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
26°00’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
23°50’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°33’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Váhy
16°12’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°43’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Cagney
(*1899 - 1986) herec

Německo Karl May
(*1842 - 1912) spisovatel, autor příběhů o Vinnetouovi a Old Shatterhandovi

Chorvatsko Rudolf Steiner
(*1861 - 1925) filosof, umělec, kritik, zakladatel antroposofie

Velká Británie Alžběta, královna matka
(*1900 - 2002) manželka krále Jiřího VI.

Česká republika Zuzana Šavrdová
(*1945 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »