Chris Pine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Pine
(Christopher Whitelaw Pine)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec

Chris Pine - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.8.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Pine 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Chris Pine
datum narození 26.8.1980
(herec, instagram)

Chris Pine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wonder Woman
(2017) - Star Trek 4
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Do posledního dechu
(2016) - Comancheria
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Z for Zachariah
(2015) - Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Šofér
(2014) - Šéfové na zabití 2
(2014) - Jack Ryan: V utajení
(2014) - Čarovný les
(2013) - Paul McCartney: Queenie Eye (hudební videoklip)
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - Star Trek Into Darkness Special
(2013) - The Captains Close Up (TV seriál)
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Tohle je válka!
(2012) - Lidé jako my
(2012) - Legendární parta
(2012) - Celeste a Jesse navždy
(2011) - The Captains
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Small Town Saturday Night
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Nezastavitelný
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Star Trek: To Boldly Go
(2009) - Star Trek: Starships
(2009) - Star Trek: Score
(2009) - Star Trek: Props & Costumes
(2009) - Star Trek: Planets
(2009) - Star Trek: Gene Rodenberry's Vision
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Star Trek: Casting
(2009) - Star Trek: Ben Burtt & the Sounds of Star Trek
(2009) - Star Trek: A New Vision
(2009) - Star Trek: Aliens
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Star Trek
(2009) - Přenašeči
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - Víno roku
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Rande naslepo
(2006) - Jen trošku štěstí
(2006) - Dorothy
(2005) - Zpovědní tajemství
(2004) - On the Set: The Princess Diaries 2 - Royal Engagement
(2004) - Deník princezny 2: Královské povinnosti
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)

Chris Pine - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Chris Pine - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Chris Pine - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.8.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Pine 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Pine - herec

se narodil 26.8.1980 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Pine

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Chris Pine
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
3°23’
 
LunaLuna:
Ryby
8°09’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°23’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°36’
 
MarsMars:
Váhy
28°13’
 
JupiterJupiter:
Panna
16°53’
 
SaturnSaturn:
Panna
26°50’
 
UranUran:
Štír
21°48’
 
NeptunNeptun:
Střelec
19°54’
R
PlutoPluto:
Váhy
19°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°15’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
15°57’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°16’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »