Daniel Russo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daniel Russo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Marseille
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista

Daniel Russo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.5.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daniel Russo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Daniel Russo
datum narození 13.5.1948
(herec, scénárista, instagram)

Daniel Russo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Les Trois frères, le retour
(2014) - Les tourtereaux divorcent
(2014) - La trilogie marseillaise: César
(2013) - Jusqu'ici tout va bien
(2013) - Vaugand (TV seriál)
(2013) - Marius
(2013) - Les François
(2013) - Il Faut marier maman
(2013) - Fanny
(2012) - Válka v hotelu Royal Palace
(2011) - Week-end chez les Toquées (TV seriál)
(2011) - Midi et soir
(2011) - Mám strach zapomenout
(2011) - Changer la vie!
(2009) - Zlatý poklad (TV seriál)
(2009) - Vie est à nous, La (TV seriál)
(2009) - Un viol
(2009) - Un homme d'honneur
(2009) - La Passion selon Didier
(2009) - Minulost se vrací
(2009) - Mac Orlan (TV seriál)
(2009) - Enquêtes réservées (TV seriál)
(2009) - Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
(2008) - La Veuve tatouée
(2008) - TOC TOC
(2008) - C'est mieux la vie quand on est grand
(2007) - Louis de Funès intime
(2007) - Chez Maupassant (TV seriál)
(2006) - Le Temps de la désobéissance
(2006) - Sladká země mého dětství
(2005) - Velký vezír
(2005) - Sexe, magouilles et culture générale
(2005) - On ne prête qu'aux riches
(2005) - Nepostradatelný pomocník
(2005) - Le Meilleur commerce du monde
(2005) - L'Homme qui voulait passer à la télé
(2005) - Bien dégagé derrière les oreilles
(2004) - 93, rue Lauriston
(2004) - Tři otcové v domě (TV seriál)
(2004) - Suzie Berton
(2004) - Nuit noire
(2004) - Na hraně
(2004) - Du côté de chez Marcel
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2003) - À cran
(2002) - Une maison dans la tempête
(2002) - Škola života (TV seriál)
(2002) - Marche et rêve ! Les homards de l'utopie
(2002) - A L'abri des regards indiscrets,
(2002) - Infraction
(2001) - Kdo jinému jámu kopá
(2000) - Route de nuit
(2000) - Druhá tvář
(2000) - Antilles sur Seine
(1999) - Ouriga
(1999) - Crim', La (TV seriál)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Maintenant et pour toujours
(1998) - (G)rève party
(1998) - Les Boys II
(1998) - Blbec k večeři
(1998) - Bingo!
(1997) - Maintenant ou jamais
(1997) - Louis Page (TV seriál)
(1997) - Joséphine, ange gardien (TV seriál)
(1997) - L'Homme idéal
(1997) - Homme en colère, Un (TV seriál)
(1997) - Hlavou proti zdi
(1997) - Le Garçon d'orage
(1997) - La Cible
(1997) - Abus de méfiance
(1996) - Řidič a fantom
(1996) - Nous sommes tous des anges
(1996) - Mémoires d'un jeune con
(1996) - Má žena mě opustila
(1996) - Delphine 1, Yvan 0
(1996) - Ano
(1995) - Volavka
(1995) - Husar na střeše
(1995) - Le Bonheur est dans le pré
(1994) - L'Homme de mes rêves
(1994) - Devět měsíců
(1993) - Drôles d'oiseaux
(1993) - Alice Neversová (TV seriál)
(1992) - Condamné au silence
(1991) - Myster Mocky présente (TV seriál)
(1991) - La Grande dune
(1991) - Génial, mes parents divorcent!
(1990) - Sophie et Virginie (TV seriál)
(1990) - Les Gens ne sont pas forcément ignobles
(1989) - Život a nic jiného
(1988) - Mangeuses d'hommes
(1987) - Poussière d'ange
(1986) - Les Frères Pétard
(1986) - Black Mic Mac
(1985) - Sac de noeuds
(1985) - Moi vouloir toi
(1984) - Paris vu par... vingt ans après
(1983) - Un homme à ma taille
(1983) - Pablo est mort
(1983) - Novomanžel
(1983) - Ça va pas être triste
(1982) - Večírek 2
(1982) - Les Grands ducs
(1981) - Putain d'histoire d'amour
(1981) - Pourquoi pas nous?
(1980) - La Traque
(1980) - Tout dépend des filles...
(1980) - Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
(1980) - Histoires étranges (TV seriál)
(1980) - Fortune des Rougon, La (TV seriál)
(1979) - Le Mors aux dents
(1979) - Ciao, les mecs
(1978) - L'Exercice du pouvoir
(1977) - Les Rebelles
(1977) - Moi, fleur bleue
(1977) - Jullie était belle
(1976) - Soudce a vrah
(1976) - Mado
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
(1976) - Contrefaçons
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1970) - Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)

Daniel Russo - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daniel Russo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daniel Russo - herec, scénárista

se narodil 13.5.1948 ve městě Marseille
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daniel Russo

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Daniel Russo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
22°37’
 
LunaLuna:
Rak
18°58’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°23’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°08’
 
MarsMars:
Lev
27°53’
 
JupiterJupiter:
Střelec
27°44’
R
SaturnSaturn:
Lev
16°22’
 
UranUran:
Blíženci
24°17’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°35’
R
PlutoPluto:
Lev
12°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°44’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°18’
 
CheirónCheirón:
Štír
21°29’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »