Diana Ross wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diana Ross
(Diane Ernestine Earle Ross)

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.3. 1944 - 23:46h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka

Diana Ross - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.3.1944 - 23:46  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.3.1944 - 03:46  
US, Frenchtown Charter Township:
42°20' s.š., 83°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diana Ross 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Diana Ross
datum narození 26.3.1944
(zpěvačka, instagram)

Diana Ross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 2014 American Music Awards
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2012) - Christmas in Washington
(2011) - Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
(2009) - Zdvojení
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2002) - A Night at the Apollo
(2002) - The Making and Meaning of 'We Are Family'
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(2000) - An Audience with Diana Ross
(1999) - Krutá daň
(1998) - Motown 40: The Music Is Forever
(1995) - Soul Train's 25th Anniversary
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - The Greatest Music Party in the World
(1994) - Cilla's World
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Out of Darkness
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Diana Ross Live! The Lady Sings... Jazz & Blues: Stolen Moments (koncert)
(1987) - Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues
(1985) - The Whimsical World of Oz
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Motown Returns to the Apollo
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Diana
(1980) - Bob Hope's All-Star Birthday Party
(1979) - Diana Ross in Concert! (koncert)
(1978) - Wiz on Down the Road
(1978) - Čaroděj
(1977) - An Evening with Diana Ross
(1976) - La nuit des Césars
(1975) - Mahogany
(1972) - Billie zpívá blues
(1971) - Fight of the Century
(1965) - It's What's Happening, Baby!
(1965) - The Sound of Motown (TV seriál)
(1965) - Beach Ball
(1964) - Top of the Pops
(1964) - The T.A.M.I. Show
(1948) - Toast of the Town
Diana Ross - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diana Ross 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diana Ross - zpěvačka

se narodila 26.3.1944 ve městě Frenchtown Charter Township, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diana Ross

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Diana Ross
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
6°21’
4
 
LunaLuna:
Býk
13°03’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
15°46’
5
 
VenušeVenuše:
Ryby
12°21’
4
 
MarsMars:
Blíženci
29°22’
8
 
JupiterJupiter:
Lev
17°28’
9
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°50’
7
 
UranUran:
Blíženci
5°38’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°47’
10
R
PlutoPluto:
Lev
6°30’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°37’
9
R
Černá LunaLilith:
Panna
4°08’
9
 
CheirónCheirón:
Panna
10°51’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
15°55’
11
Domy:
Štír
22°38’
Býk
22°38’
2:
Střelec
23°08’
8:
Blíženci
23°08’
3:
Kozoroh
29°11’
9:
Rak
29°11’
Ryby
6°07’
Panna
6°07’
5:
Beran
7°36’
Váhy
7°36’
6:
Býk
2°26’
Štír
2°26’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
14°23’
11
Slun./Luna:
Beran
24°42’
5


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »