beran

Diana Ross
(1994): Cilla's World

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.3. 1944 - 23:46h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka
Diana Ross - Film: Cilla's World
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Diana Ross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 2014 American Music Awards
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2012) - Christmas in Washington
(2011) - Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
(2009) - Zdvojení
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2002) - A Night at the Apollo
(2002) - The Making and Meaning of 'We Are Family'
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(2000) - An Audience with Diana Ross
(1999) - Krutá daň
(1998) - Motown 40: The Music Is Forever
(1995) - Soul Train's 25th Anniversary
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - The Greatest Music Party in the World
(1994) - Cilla's World
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Out of Darkness
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Diana Ross Live! The Lady Sings... Jazz & Blues: Stolen Moments (koncert)
(1987) - Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues
(1985) - The Whimsical World of Oz
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Motown Returns to the Apollo
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Diana
(1980) - Bob Hope's All-Star Birthday Party
(1979) - Diana Ross in Concert! (koncert)
(1978) - Wiz on Down the Road
(1978) - Čaroděj
(1977) - An Evening with Diana Ross
(1976) - La nuit des Césars
(1975) - Mahogany
(1972) - Billie zpívá blues
(1971) - Fight of the Century
(1965) - It's What's Happening, Baby!
(1965) - The Sound of Motown (TV seriál)
(1965) - Beach Ball
(1964) - Top of the Pops
(1964) - The T.A.M.I. Show
(1948) - Toast of the Town
Spoluherci ve filmu "Cilla's World":
(*1925) Tony Curtis

(*1942) Britt Ekland

(*1974) Robbie Williams

(*1971) Gary Barlow

(*1968) Howard Donald

(*1970) Jason Orange

(*1972) Mark Owen



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
6°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
13°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
15°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°28’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Blíženci
20°50’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Blíženci
5°38’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Váhy
2°47’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Lev
6°30’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°37’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Panna
4°08’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Panna
10°51’
Panna
9°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
22°38’
4. IC:
Ryby
6°07’
7. DSC:
Býk
22°38’
10. MC:
Panna
6°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Zítra slaví narozeniny
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ronald Reagan
(*1911 - 2004) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Německo Carl Maria von Weber
(*1786 - 1826) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent

Kanada Lois M. Rodden
(*1928 - 2003) astroložka

Slovensko Ivan Krajíček
(*1940 - 1997) herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

Spojené státy O'Henry
(*1862 - 1910) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »