beran

Diana Ross
(1995): The Greatest Music Party in the World

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.3. 1944 - 23:46h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka
Diana Ross - Film: The Greatest Music Party in the World
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Diana Ross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 2014 American Music Awards
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2012) - Christmas in Washington
(2011) - Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
(2009) - Zdvojení
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2002) - A Night at the Apollo
(2002) - The Making and Meaning of 'We Are Family'
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(2000) - An Audience with Diana Ross
(1999) - Krutá daň
(1998) - Motown 40: The Music Is Forever
(1995) - Soul Train's 25th Anniversary
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - The Greatest Music Party in the World
(1994) - Cilla's World
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Out of Darkness
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Diana Ross Live! The Lady Sings... Jazz & Blues: Stolen Moments (koncert)
(1987) - Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues
(1985) - The Whimsical World of Oz
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Motown Returns to the Apollo
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Diana
(1980) - Bob Hope's All-Star Birthday Party
(1979) - Diana Ross in Concert! (koncert)
(1978) - Wiz on Down the Road
(1978) - Čaroděj
(1977) - An Evening with Diana Ross
(1976) - La nuit des Césars
(1975) - Mahogany
(1972) - Billie zpívá blues
(1971) - Fight of the Century
(1965) - It's What's Happening, Baby!
(1965) - The Sound of Motown (TV seriál)
(1965) - Beach Ball
(1964) - Top of the Pops
(1964) - The T.A.M.I. Show
(1948) - Toast of the Town
Spoluherci ve filmu "The Greatest Music Party in the World":
(*1947) David Bowie

(*1968) Shaggy

(*1974) Alanis Morissette



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
6°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
13°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
15°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°28’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Blíženci
20°50’
Ryby
8°01’
UranUran:
Blíženci
5°38’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Váhy
2°47’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Lev
6°30’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°37’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Panna
4°08’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Panna
10°51’
Panna
26°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
22°38’
4. IC:
Ryby
6°07’
7. DSC:
Býk
22°38’
10. MC:
Panna
6°07’

Dnes se narodili
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Zítra slaví narozeniny
Irsko Liam Neeson
(*1952) herec

Litva Al Jolson
(*1886) herec

Česká republika Libuše Šafránková
(*1953) herečka

Spojené státy James Ivory
(*1928) režisér, herec

Spojené státy Dean Martin
(*1917) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931 - 2005) herečka

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931 - 2010) režisér, scénárista, herec

Francie Pierre Brice
(*1929 - 2015) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua

Švýcarsko Carl Gustav Jung
(*1875 - 1961) lékař, psychoterapeut, zakladatel analytické psychologie

Francie Louis Lumière
(*1864 - 1948) režisér, kameraman, jeden z prvních filmových tvůrců



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »