Edward Binns wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edward Binns
(Ed Binns)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
4.12.1990 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Edward Binns - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edward Binns 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Edward Binns
datum narození 12.9.1916
(herec, instagram)

Edward Binns - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - After School
(1986) - Whatever It Takes
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1982) - Rozsudek
(1982) - A Conflict of Interest
(1980) - The Man You Loved to Hate
(1980) - The Murder That Wouldn't Die
(1980) - The Pilot
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1979) - The Power Within
(1978) - Stubby Pringle's Christmas
(1978) - Oliverův příběh
(1976) - Just an Old Sweet Song
(1976) - Diary of the Dead
(1975) - Noc postupuje
(1975) - Caribe (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Lovin' Molly
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Hunter
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1971) - The Tell-Tale Heart
(1971) - Šerif
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Generál Patton
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1968) - Chubasco
(1967) - NBC Experiment in Television (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1966) - Velký Bill
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1964) - Suspense (TV seriál)
(1964) - Selhání vyloučeno
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - A Public Affair
(1962) - Hemingway's Adventures of a Young Man
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Norimberský proces
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Heller in Pink Tights
(1960) - Desire in the Dust
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Man in the Net
(1959) - Nátlak
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Curse of the Undead
(1959) - Brenner (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Special Agent 7 (TV seriál)
(1957) - Young and Dangerous
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Portland Expose
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - The Scarlet Hour
(1956) - Patterns
(1956) - Beyond a Reasonable Doubt
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1955) - Mr. Citizen (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Inner Sanctum (TV seriál)
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - Vice Squad
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1952) - Without Warning
(1951) - Teresa
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Samurajové útočí
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1949) - The Big Story (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Actor's Studio (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edward Binns 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edward Binns - herec

se narodil 12.9.1916 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edward Binns

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Edward Binns
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°22’
 
LunaLuna:
Ryby
28°02’
 
MerkurMerkur:
Váhy
15°56’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°24’
 
MarsMars:
Štír
2°30’
 
JupiterJupiter:
Býk
4°51’
R
SaturnSaturn:
Rak
27°25’
 
UranUran:
Vodnář
16°30’
R
NeptunNeptun:
Lev
4°03’
 
PlutoPluto:
Rak
4°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°13’
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°47’
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°15’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »