Gregory Dark wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gregory Dark
(Gregory Hippolyte Brown)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
režisér, herec

Gregory Dark - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
12.7.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gregory Dark 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gregory Dark
datum narození 12.7.1957
(režisér, herec, instagram)

Gregory Dark - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Little Fish, Strange Pond
(2006) - Neviditelné zlo
(2004) - Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (hudební videoklip)
(2001) - Xzibit: Restless Xposed
(2000) - Linkin Park: One Step Closer (hudební videoklip)
(1999) - Britney Spears: From the Bottom of My Broken Hear (hudební videoklip)
(1998) - Psycho Sexuals #02
(1998) - The Profession (TV seriál)
(1997) - The Psychosexuals
(1996) - Snake Pit
(1996) - Shocking Truth 2
(1996) - Sex Freaks
(1996) - Flesh
(1996) - Animal Instincts III
(1995) - Undercover Heat
(1995) - Secret Games 3
(1995) - New Wave Hookers 4
(1994) - Zvířecí instinkty 2
(1994) - Stranger by Night
(1994) - Odraz v zrcadle II
(1994) - Object of Obsession
(1994) - Hootermania
(1994) - The Devil in Miss Jones 5: The Inferno
(1993) - Secret Games II (The Escort)
(1993) - New Wave Hookers 3
(1993) - Mezi půlky
(1993) - Hříchy noci
(1993) - The Creasemaster's Wife
(1993) - Body of Influence
(1992) - Zvířecí instinkty
(1992) - Tajné hry
(1992) - Odraz v zrcadle
(1992) - Noční rytmy
(1992) - The Creasemaster
(1991) - New Wave Hookers 2
(1991) - Carnal Crimes
(1990) - Street Asylum
(1990) - Between the Cheeks 2
(1988) - Zero man
(1986) - In Search of... the Perfect '10'
(1986) - Devil in Miss Jones 4: The Final Outrage
(1986) - The Devil in Miss Jones 3: A New Beginning
(1986) - Deep Inside Vanessa del Rio
(1985) - White Bunbusters
(1985) - New Wave Hookers
(1985) - Black Throat
(1985) - Between the Cheeks
(1984) - Let Me Tell Ya 'Bout White Chicks
(1983) - Bitter Cherry

Gregory Dark - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gregory Dark 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gregory Dark - režisér, herec

se narodil 12.7.1957 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gregory Dark

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Gregory Dark
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
19°51’
 
LunaLuna:
Kozoroh
26°04’
 
MerkurMerkur:
Rak
29°21’
 
VenušeVenuše:
Lev
13°27’
 
MarsMars:
Lev
13°09’
 
JupiterJupiter:
Panna
25°54’
 
SaturnSaturn:
Střelec
8°24’
R
UranUran:
Lev
6°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°49’
 
PlutoPluto:
Lev
28°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°31’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°13’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
16°08’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »