Hugo Weaving wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hugo Weaving
(Hugo Wallace Weaving)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ibadan
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Hugo Weaving - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.4.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hugo Weaving 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Hugo Weaving
datum narození 4.4.1960
(herec, instagram)

Hugo Weaving - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hacksaw Ridge
(2016) - Jasper Jones
(2015) - Švadlena
(2015) - Strangerland
(2014) - Pašerák
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2014) - Healing
(2013) - The Turning
(2013) - Mystery Road
(2012) - Hobit: Neočekávaná cesta
(2012) - Atlas mraků
(2011) - Transformers 3
(2011) - Klíčová osoba
(2011) - Happy Feet 2
(2011) - Captain America: První Avenger
(2010) - Vlkodlak
(2010) - Prázdná kolébka
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Poslední výlet
(2008) - The Tender Hook
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Transformers
(2007) - The Rose of Ba Ziz
(2006) - How the Hell Did We Get Here?
(2006) - Who Killed Dr Bogle and Mrs Chandler
(2006) - 'V for Vendetta' Unmasked
(2006) - Happy Feet
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Malá ryba
(2005) - Confessions of an Action Star
(2004) - The Matrix Revolutions Revisited
(2004) - The Matrix Reloaded Revisited
(2004) - The Burly Man Chronicles
(2004) - Everything Goes
(2004) - Broskve
(2003) - Sledge: A Documentary
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Matrix Revolutions
(2003) - Matrix Reloaded
(2003) - Horseplay
(2003) - After the Deluge
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Matrix: Nová návštěva
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Stařec, který četl milostné romány
(2001) - Ruská panenka
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - Drama School (TV seriál)
(2000) - Kouzelný puding
(1999) - Making 'The Matrix'
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Strange Planet
(1999) - Matrix
(1999) - Little Echo Lost
(1998) - Ložnice a kuloáry
(1998) - The Interview
(1998) - Babe 2: Prasátko ve městě
(1997) - True Love and Chaos
(1997) - Halifaxová, soudní psychiatr - Není to romantické?
(1997) - Frontier (TV seriál)
(1996) - Wild Australia: The Edge
(1996) - Naked: Stories of Men (TV seriál)
(1996) - The Bite (TV seriál)
(1995) - Bordertown (TV seriál)
(1995) - Babe - galantní prasátko
(1994) - True Stories (TV seriál)
(1994) - What's Going On, Frank?
(1994) - Exile
(1994) - Dobrodružství Priscilly, královny pouště
(1993) - Seven Deadly Sins (TV seriál)
(1993) - Podvodníci
(1993) - The Making of Nothing
(1993) - The Custodian
(1993) - Bezstarostný Kelly
(1992) - Road to Alice
(1991) - Důkaz
(1990) - Wendy Cracked a Walnut
(1989) - Bangkok Hilton (TV seriál)
(1988) - The Dirtwater Dynasty (TV seriál)
(1988) - Dadah znamená smrt
(1987) - Pravá ruka
(1987) - Melba (TV seriál)
(1986) - Piráti nebes
(1986) - For Love Alone
(1984) - Bodyline (TV seriál)
(1983) - The City's Edge
(1980) - ...Maybe This Time

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.4.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hugo Weaving 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hugo Weaving - herec

se narodil 4.4.1960 ve městě Ibadan
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hugo Weaving

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Hugo Weaving
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
14°43’
 
LunaLuna:
Rak
16°58’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°13’
 
VenušeVenuše:
Ryby
23°55’
 
MarsMars:
Ryby
1°43’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°13’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°59’
 
UranUran:
Lev
17°06’
R
NeptunNeptun:
Štír
8°23’
R
PlutoPluto:
Panna
3°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
23°43’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°13’
 
CheirónCheirón:
Ryby
0°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Lev Lvu
ukázat kalendář »