beran

Hugo Weaving
(2007): Schau mir in die Augen, Kleiner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ibadan
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec
Hugo Weaving - Film: Schau mir in die Augen, Kleiner
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hugo Weaving - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hacksaw Ridge
(2016) - Jasper Jones
(2015) - Švadlena
(2015) - Strangerland
(2014) - Pašerák
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2014) - Healing
(2013) - The Turning
(2013) - Mystery Road
(2012) - Hobit: Neočekávaná cesta
(2012) - Atlas mraků
(2011) - Transformers 3
(2011) - Klíčová osoba
(2011) - Happy Feet 2
(2011) - Captain America: První Avenger
(2010) - Vlkodlak
(2010) - Prázdná kolébka
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Poslední výlet
(2008) - The Tender Hook
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Transformers
(2007) - The Rose of Ba Ziz
(2006) - How the Hell Did We Get Here?
(2006) - Who Killed Dr Bogle and Mrs Chandler
(2006) - 'V for Vendetta' Unmasked
(2006) - Happy Feet
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Malá ryba
(2005) - Confessions of an Action Star
(2004) - The Matrix Revolutions Revisited
(2004) - The Matrix Reloaded Revisited
(2004) - The Burly Man Chronicles
(2004) - Everything Goes
(2004) - Broskve
(2003) - Sledge: A Documentary
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Matrix Revolutions
(2003) - Matrix Reloaded
(2003) - Horseplay
(2003) - After the Deluge
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Matrix: Nová návštěva
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Stařec, který četl milostné romány
(2001) - Ruská panenka
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - Drama School (TV seriál)
(2000) - Kouzelný puding
(1999) - Making 'The Matrix'
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Strange Planet
(1999) - Matrix
(1999) - Little Echo Lost
(1998) - Ložnice a kuloáry
(1998) - The Interview
(1998) - Babe 2: Prasátko ve městě
(1997) - True Love and Chaos
(1997) - Halifaxová, soudní psychiatr - Není to romantické?
(1997) - Frontier (TV seriál)
(1996) - Wild Australia: The Edge
(1996) - Naked: Stories of Men (TV seriál)
(1996) - The Bite (TV seriál)
(1995) - Bordertown (TV seriál)
(1995) - Babe - galantní prasátko
(1994) - True Stories (TV seriál)
(1994) - What's Going On, Frank?
(1994) - Exile
(1994) - Dobrodružství Priscilly, královny pouště
(1993) - Seven Deadly Sins (TV seriál)
(1993) - Podvodníci
(1993) - The Making of Nothing
(1993) - The Custodian
(1993) - Bezstarostný Kelly
(1992) - Road to Alice
(1991) - Důkaz
(1990) - Wendy Cracked a Walnut
(1989) - Bangkok Hilton (TV seriál)
(1988) - The Dirtwater Dynasty (TV seriál)
(1988) - Dadah znamená smrt
(1987) - Pravá ruka
(1987) - Melba (TV seriál)
(1986) - Piráti nebes
(1986) - For Love Alone
(1984) - Bodyline (TV seriál)
(1983) - The City's Edge
(1980) - ...Maybe This Time
Spoluherci ve filmu "Schau mir in die Augen, Kleiner":
(*1964) Keanu Reeves

(*1957) Steve Buscemi

(*1941) Jürgen Prochnow

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1970) River Phoenix

(*1938) Terence Stamp

(*1943) Catherine Deneuve

(*1960) Jean-Marc Barr

(*1979) Heath Ledger

(*1959) Rupert Everett

(*1944) Jeroen Krabbé

(*1941) Stephen Frears

(*1946) John Waters

(*1978) Glen Berry

(*1968) Guinevere Turner

(*1945) Carmen Maura

(*1949) Fanny Ardant

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1967) Jasmin Tabatabai

(*1960) Tilda Swinton

(*1938) Ingrid Caven

(*1964) Ben Daniels

(*1978) Alison Folland

(*1962) Felicity Huffman

(*1968) Steven Waddington

(*1984) Kevin Zegers

(*1965) Angelina Maccarone

(*1965) Craig Chester

(*1957) Thom Hoffman

(*1945) Rosa von Praunheim

(*1978) Scott Neal

(*1941) Kurt Raab

(*1947) Günther Kaufmann

(*1949) Maren Kroymann

(*1908) Quentin Crisp

(*1961) Jimmy Somerville

(*1955) Rob Epstein

(*1965) Rainer Strecker

(*1984) Jonathon Trent

(*1974) Darryl Stephens

(*1964) Malcolm Gets

(*1966) André Schäfer (režisér)

(*1966) André Schäfer (scénárista)

(*1966) André Schäfer (producent)

(*1958) Gilbert Melki



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
14°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
17°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
23°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
1°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°13’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°59’
Lev
24°26’
UranUran:
Lev
17°06’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
8°23’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
3°58’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Panna
23°43’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°13’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
0°30’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »