Jacques Maury wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jacques Maury

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Berchem
Země:
Věk:
† 47 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jacques Maury - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.6.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jacques Maury 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jacques Maury
datum narození 25.6.1937
(herec, instagram)

Jacques Maury - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Lévy et Goliath
(1986) - Piráti
(1985) - Tranches de vie
(1985) - Châteauvallon (TV seriál)
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1984) - Les Voleurs de la nuit
(1984) - La Tęte dans le sac
(1984) - P'tit con
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - L'Étincelle
(1984) - Dovolená snů
(1983) - Otec & otec
(1983) - Enigma
(1983) - Dobrodruh
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Les Dames à la licorne
(1981) - Roses de Dublin, Les (TV seriál)
(1981) - Černý talár pro vraha
(1980) - Rána deštníkem
(1980) - Pile ou face
(1980) - Je vais craquer!!!
(1980) - The Hostage Tower
(1980) - Fantômas (TV seriál)
(1980) - Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
(1979) - Yeux bleus, Les (TV seriál)
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Lady Oscar
(1979) - Karel a Lucie
(1979) - Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre
(1979) - Disciplína musí bejt
(1978) - Le Temps d'une République: De guerre lasse
(1978) - Motýl na rameni
(1978) - Madame le juge (TV seriál)
(1978) - Fedora
(1977) - Le Point de mire
(1977) - Druhá strana půlnoci
(1976) - Stíhači, na start!
(1976) - Pan Klein
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1975) - Láska a smrt
(1975) - Inspecteur mène l'enquête, L' (TV seriál)
(1974) - Vyvolení
(1974) - Voyage en Grande Tartarie
(1974) - Facka
(1974) - Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
(1973) - Vlak
(1973) - Lucien Leuwen (TV seriál)
(1970) - Strogoff
(1970) - Spusťte tu revoluci beze mne
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1969) - La Maison de campagne
(1964) - L'Amour à la chaine
(1932) - Si tu veux

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jacques Maury 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jacques Maury - herec

se narodil 25.6.1937 ve městě Berchem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jacques Maury

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Jacques Maury
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
3°29’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°46’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°45’
 
VenušeVenuše:
Býk
17°49’
 
MarsMars:
Štír
19°33’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°50’
R
SaturnSaturn:
Beran
4°44’
 
UranUran:
Býk
12°29’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°23’
 
PlutoPluto:
Rak
27°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°14’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°30’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
25°10’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »