Jan Tříska wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Tříska

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
25.9.2017 (Příčina: Úraz)
Povolání:
herec

Jan Tříska - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Tříska 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jan Tříska
datum narození 4.11.1936
(herec, instagram)

Jan Tříska - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Případ Andrey S.
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Piknik
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Nultá hodina (TV seriál)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (hudební videoklip)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Hranaři
(2010) - Prominenti
(2010) - Odcházení (divadelní záznam)
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Máj
(2007) - Občan Havel
(2005) - Šílení
(2004) - Horem pádem
(2003) - Želary
(2003) - Stella
(2003) - Král Lear (divadelní záznam)
(2003) - Jedna ruka netleská
(2002) - Trosečníci
(2002) - Rok ďábla
(2002) - Bůh ví…
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2001) - Cahoots
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(2000) - Secret Agent Man (TV seriál)
(2000) - Ďábel přichází
(1999) - Loving Jezebel
(1999) - Kód Omega
(1998) - Na plovárně
(1998) - Ronin
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Highlander: Havran (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - Věznice Andersonville
(1996) - Smrtící síť
(1996) - Lid versus Larry Flynt
(1995) - Moje Antonie
(1995) - Kresleno z paměti
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - Druhá světová válka: Když řvali lvi
(1994) - Řád
(1994) - Because Mommy Works
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Srdce temnoty
(1993) - Semtex Blues
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1991) - Obecná škola
(1990) - Parťák
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Karate Kid 3
(1988) - Černý orel
(1987) - Alamo: Třináct dní ke slávě
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1985) - Malice in Wonderland
(1985) - Evergreen (TV seriál)
(1984) - 2010: Druhá vesmírná odysea
(1984) - Nothing Lasts Forever
(1984) - Nevěrně tvá
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - The Fantastic World of D.C. Collins
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Vražedný víkend
(1983) - Sedm neohrožených
(1983) - The Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Rudí
(1981) - Ragtime
(1981) - Amatér
(1979) - Irrer Duft von frischem Heu, Ein
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Der Mädchenkrieg
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Na samotě u lesa
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Desať percent nádeje
(1975) - Expedice Cotopaxi
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Kuňky z žabí tůňky (TV seriál)
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zkrocený démon. Sedmá cesta námořníka Sindibáda
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - Pohádky tisíce a jedné noci
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Pätnásť životov
(1974) - Mořský sultán. Šestá cesta námořníka Sindibáda
(1974) - Lužickosrbské bajky (TV seriál)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Kde jsi byl, Odyssee?
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Zlatovláska
(1973) - V zemi obrů. Třetí cesta námořníka Sindibáda
(1973) - Trhani
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Magnetová hora. Čtvrtá cesta námořníka Sindibáda
(1973) - Létající koberec. Pátá cesta námořníka Sindibáda
(1973) - Klec
(1973) - Kašpárek, Honza a drak (TV seriál)
(1973) - Horolezci
(1973) - Černé na bílém
(1973) - Bola raz jedna záhrada (TV seriál)
(1972) - Jan Zrzavý - zamyšlení
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pohár za první poločas
(1972) - Královská ozvěna
(1972) - Dva bratři
(1972) - Druhá cesta námořníka Sindibáda
(1972) - Don Juan
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Růže a prsten
(1971) - Romeo a Julie
(1971) - Muzikant
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1971) - Dobrodružství námořníka Sindibáda
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Návštěvy
(1970) - Na kometě
(1970) - Marná lásky snaha (divadelní záznam)
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Drobínek
(1969) - A život jde dál
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Tělo Diany
(1969) - Popelka
(1969) - Nespavost ve dvou
(1969) - Hádavá pohádka
(1968) - Raport
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1967) - CBS Children's Film Festival
(1967) - Vzpomínky na tři rána v českém lese
(1967) - Kulhavý poutník Josef Čapek
(1967) - Ženitba
(1967) - Hra bez pravidel
(1967) - Čtyři v kruhu
(1966) - Vidíš-li poutníka...
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kacafírek
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Úkryt Černého Billa
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1965) - Strašná žena
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1964) - Romeo a Julie 63
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Zlaté kapradí
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Začít znova
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - První velký případ
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Domácí víno
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Neomylní
(1962) - Jejich den
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Příběh starý deset let
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Rok života
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Ještě včera to znamenalo smrt
(1960) - Duhu pro můj den
(1960) - Dlouhý den v krátkém životě
(1959) - První parta
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Kruh
(1958) - Láska na toulkách
(1956) - Váhavý střelec
Jan Tříska - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Tříska 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Tříska - herec

se narodil 4.11.1936 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Tříska

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Jan Tříska
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°53’
 
LunaLuna:
Rak
23°00’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°21’
 
VenušeVenuše:
Střelec
15°02’
 
MarsMars:
Panna
23°54’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°07’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°58’
R
UranUran:
Býk
7°24’
R
NeptunNeptun:
Panna
18°21’
 
PlutoPluto:
Rak
28°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°35’
R
Černá LunaLilith:
Štír
3°36’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
22°38’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »