Jason Statham wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Statham

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec, model, potápěč

Jason Statham - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.7.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Statham 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jason Statham
datum narození 26.7.1967
(herec, model, potápěč, instagram)

Jason Statham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Spy 2
(2017) - Fast 8
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Pretty, Baby, Machine
(2016) - Mechanic: Resurrection
(2016) - Crank 3
(2015) - Špión
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Heat
(2014) - Calvin Harris - Summer (hudební videoklip)
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - A Black Rose That Grew Through Concrete
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2013) - Parker
(2013) - Nevyřízený účet
(2013) - Crazy Joe
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Le Mans - Každá vteřina se počítá
(2012) - Safe
(2012) - Expendables: Postradatelní 2
(2011) - Mechanik zabiják
(2011) - Gnomeo & Julie
(2011) - Elitní zabijáci
(2011) - Blesk
(2010) - Inferno: The Making of 'The Expendables'
(2010) - 13
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Direct Your Own Damn Movie!
(2009) - Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
(2008) - Truth in 24
(2008) - Rallye smrti
(2008) - Kurýr 3
(2008) - Čistá práce
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Ve jménu krále
(2007) - Boj
(2006) - Zastav a nepřežiješ
(2006) - Růžový panter
(2005) - Revolver
(2005) - London
(2005) - Kurýr 2
(2005) - Chaos
(2004) - Collateral
(2004) - Cellular
(2003) - UFC 44: Undisputed
(2003) - Loupež po italsku
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Jet Li Is 'The One'
(2002) - Kurýr
(2001) - Jedinečný
(2001) - Fotbal za mřížemi
(2001) - Duchové Marsu
(2000) - Turn It Up
(2000) - Podfu(c)k
(1998) - Sbal prachy a vypadni
Jason Statham - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.7.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Statham 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Statham - herec, model, potápěč

se narodil 26.7.1967 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Statham

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Jason Statham
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
2°48’
 
LunaLuna:
Beran
0°00’
 
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
 
VenušeVenuše:
Panna
10°54’
 
MarsMars:
Štír
3°12’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°36’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°27’
R
UranUran:
Panna
21°43’
 
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
R
PlutoPluto:
Panna
18°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°23’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°35’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°35’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »