Jean Boyer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Boyer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Jean Boyer - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
26.6.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Boyer 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Boyer
datum narození 26.6.1901
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Jean Boyer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Relaxe-toi chérie
(1963) - Le Coup de bambou
(1962) - Virginie
(1962) - C'est pas moi, c'est l'autre
(1961) - Les Croulants se portent bien
(1960) - Bouche cousue
(1959) - Nina
(1959) - L'Increvable
(1959) - Le Confident de ces dames
(1958) - Les Vignes du seigneur
(1957) - Sénéchal le magnifique
(1957) - Mademoiselle et son gang
(1957) - Le Chômeur de Clochemerle
(1956) - La Terreur des dames
(1956) - Le Couturier de ces dames
(1955) - La Madelon
(1954) - J'avais sept filles
(1953) - Il paese dei campanelli
(1953) - Femmes de Paris
(1952) - Le Trou normand
(1952) - Coiffeur pour dames
(1952) - Cent francs par seconde
(1951) - Pojedeme do Monte Carla
(1951) - Muž, který prochází zdí
(1951) - Monte Carlo Baby
(1950) - Le Rosier de Madame Husson
(1950) - Nous irons à Paris
(1949) - Valse brillante
(1949) - Une femme par jour
(1949) - Tous les chemins mènent à Rome
(1948) - Mademoiselle s'amuse
(1947) - Les Aventures de Casanova
(1946) - On ne meurt pas comme ça
(1946) - La Femme fatale
(1944) - Il Diavolo va in collegio
(1943) - La Bonne étoile
(1942) - Le Prince charmant
(1942) - Frédérica
(1942) - Boléro
(1942) - À vos ordres, Madame
(1941) - La Romance de Paris
(1941) - Chèque au porteur
(1941) - Fernandel akrobatem
(1940) - Sérénade
(1940) - Miquette
(1939) - Noix de coco
(1939) - Circonstances atténuantes
(1938) - Mon curé chez les riches
(1938) - Ma soeur de lait
(1938) - La Chaleur du sein
(1936) - Un mauvais garçon
(1936) - Prends la route
(1935) - Roses Noires
(1935) - Les Époux célibataires
(1934) - Antonia, romance hongroise
(1933) - L'Amour guide
(1932) - Monsieur, Madame et Bibi
(1931) - Le Congrès s'amuse
(1931) - Calais-Douvres

Jean Boyer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Boyer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.6.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Boyer 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Boyer - režisér, scénárista, herec

se narodil 26.6.1901 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Boyer

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jean Boyer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
4°09’
 
LunaLuna:
Štír
2°50’
 
MerkurMerkur:
Rak
25°29’
 
VenušeVenuše:
Rak
19°19’
 
MarsMars:
Panna
20°31’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°42’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°46’
R
UranUran:
Střelec
14°05’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
29°09’
 
PlutoPluto:
Blíženci
17°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
20°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°46’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°20’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »