John Heard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Heard
(John Matthew Heard Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.3. 1946 - 00:05h
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
† 71 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
21.7.2017 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

John Heard - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
7.3.1946 - 00:05  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.3.1946 - 05:05  
US, Washington:
38°53' s.š., 77°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Heard 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Heard
datum narození 7.3.1946
(herec, instagram)

John Heard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Reaching from Above
(2016) - Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
(2015) - Tell Tale Lies
(2015) - Living Among Us
(2015) - Is That a Gun in Your Pocket
(2015) - Counting for Thunder
(2015) - Boiling Pot
(2014) - Witches Blood
(2014) - Warren
(2014) - The Nurse
(2014) - Sister
(2014) - The Boys of Abu Ghraib
(2014) - Animals
(2013) - Žralokonádo
(2013) - Torn
(2013) - Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
(2013) - Snake and Mongoose
(2013) - The Insomniac
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Assault on Wall Street
(2013) - Adam Devine's House Party (TV seriál)
(2012) - Would You Rather
(2012) - Stealing Roses
(2012) - The Legends of Nethiah
(2012) - A Perfect Ending
(2011) - Whisper Me a Lullaby
(2011) - Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
(2010) - The Truth
(2010) - The Quickening
(2010) - Gravity (TV seriál)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Herkules 3D
(2009) - Formosa Betrayed
(2008) - Šťastlivci
(2008) - P.J.
(2008) - Nejlepší léto mého života
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2007) - Síla slova
(2007) - The Line-Up
(2007) - Cavemen (TV seriál)
(2007) - Brothers Three: An American Gothic
(2006) - Záchranáři
(2006) - Steel City
(2006) - Gamers
(2006) - Dead Lenny
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Mimo zákon
(2005) - Líbezná země
(2005) - Kobylky: Den zkázy
(2005) - Generace X
(2005) - Dohoda
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Někdo to rád blond
(2004) - Můj malý svět
(2004) - Mind the Gap
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Na mou čest
(2002) - Tracks
(2002) - Researching Raymond Burke
(2002) - Pilotova žena
(2002) - Fair Play
(2002) - Blázinec pondělní noci
(2001) - Smrt nečeká
(2001) - "O"
(2001) - Nebezpečné dluhy
(2001) - The Boys of Sunset Ridge
(2000) - Věznice
(2000) - Pollock
(2000) - The Photographer
(2000) - Nebezpečná láska
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(1999) - Intimate Portrait: Margot Kidder
(1999) - The Secret Pact
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Jazz Night
(1999) - Fish Out of Water
(1998) - Voda na poušti
(1998) - Hadí oči
(1998) - Freak Weather
(1997) - 187 - Kód pro vraždu
(1997) - Prázdná postýlka
(1997) - Men
(1997) - Executive Power
(1996) - Předtím a potom
(1996) - Mí drazí Američané
(1995) - Edgar Allan Poe: Terror of the Soul
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1994) - Válečná kořist
(1994) - Because Mommy Works
(1993) - Veronika a já
(1993) - There Was a Little Boy
(1993) - S nasazením života
(1993) - Případ Pelikán
(1992) - Vodní země
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1992) - Radio Flyer
(1992) - Gladiátor
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1991) - Popínavá růže
(1991) - Podvedená
(1990) - Sám doma
(1990) - Mindwalk
(1990) - The End of Innocence
(1990) - Čas probuzení
(1990) - Blown Away
(1989) - Vězeň
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Virtuoso
(1988) - Velký
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - The Telephone
(1988) - Sedmé znamení
(1988) - Osudové pláže
(1988) - Necessity
(1988) - Hořící kříže
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Out on a Limb
(1985) - The Trip to Bountiful
(1985) - Too Scared to Scream
(1985) - Tender Is the Night (TV seriál)
(1985) - Po zavírací době
(1985) - Heaven Help Us
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Violated
(1984) - C.H.U.D.
(1984) - Best Revenge
(1983) - Legs
(1983) - Dočkáme se někdy rána?
(1982) - Kočičí lidé
(1981) - Cutterova cesta
(1980) - Tlukot srdce
(1980) - The Cask of Amontillado
(1979) - The Scarlet Letter (TV seriál)
(1979) - Střemhlav
(1978) - On the Yard
(1977) - První láska
(1977) - Between the Lines
(1976) - Rush It
John Heard - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1948) Margot Kidder - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1960) Melissa Leo
(*1949) Brooke Adams
(*1960) Terri Garber

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.3.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Heard 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Heard - herec

se narodil 7.3.1946 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Heard

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


John Heard
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
16°01’
4
 
LunaLuna:
Býk
2°22’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
3°54’
4
 
VenušeVenuše:
Ryby
24°12’
4
 
MarsMars:
Rak
15°08’
8
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°29’
11
R
SaturnSaturn:
Rak
18°06’
8
R
UranUran:
Blíženci
13°30’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°49’
10
R
PlutoPluto:
Lev
9°52’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°01’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°26’
12
 
CheirónCheirón:
Váhy
20°26’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
12°26’
10
Domy:
Štír
28°47’
Býk
28°47’
2:
Střelec
29°53’
8:
Blíženci
29°53’
3:
Vodnář
5°50’
9:
Lev
5°50’
Ryby
12°08’
Panna
12°08’
5:
Beran
13°11’
Váhy
13°11’
6:
Býk
8°03’
Štír
8°03’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
20°28’
11
Slun./Luna:
Beran
9°12’
4


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »