John Ritter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Ritter
(Jonathan Southworth Ritter)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.9. 1948 - 07:59h
Místo:
San José, Kalifornie
Země:
Věk:
† 54 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
11.9.2003 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

John Ritter - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.9.1948 - 07:59  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.9.1948 - 14:59  
US, San José:
34°11' s.š., 118°18' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Ritter 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
John Ritter
datum narození 17.9.1948
(herec, instagram)

John Ritter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Stanley's Dinosaur Round-Up
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - Time Machine: When Cowboys Were King
(2003) - Santa je úchyl!
(2003) - Manhood
(2002) - Walt Disney World Christmas Day Parade
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - TVography: Suzanne Somers - Mastering Success
(2002) - The Power of Play
(2002) - Suzanne Somers: The E! True Hollywood Story
(2002) - 'Buffy': Season 2 Overview
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Man of the Year
(2002) - The Honeymooners 50th Anniversary Celebration
(2002) - Breaking News (TV seriál)
(2001) - The 28th Annual Daytime Emmy Awards
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Dorothy Stratten: The E! True Hollywood Story
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Nuncrackers
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - I've Got a Secret
(2000) - The 70s: The Decade That Changed Television
(2000) - Intimate Portrait: Rue McClanahan
(2000) - Intimate Portrait: Joanna Kerns
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Panika
(2000) - Lost in the Pershing Point Hotel
(2000) - Dům v kraji hrůzy
(2000) - Děsný výlet
(2000) - Cucák
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Sesláno z nebe
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Příslib smrti
(1999) - Holy Joe
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Three's Company: The E! True Hollywood Story
(1998) - This Is My Father
(1998) - Celebrity Profile: Jamie Lee Curtis
(1998) - Životní příležitost
(1998) - Stín pochybnosti
(1998) - Seznam mrtvých
(1998) - Montana
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Chuckyho nevěsta
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Žoldák
(1997) - Ztráta důvěry
(1997) - Zkurvená nuda
(1997) - The World's Greatest Magic 4
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Over the Top (TV seriál)
(1997) - Hacks
(1997) - A Gun, a Car, a Blonde
(1997) - Dead Man's Gun
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Boj za spravedlnost
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Harry Anderson: The Tricks of His Trade
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unforgivable
(1996) - Smrtící bumerang
(1996) - Největší světová kouzla 3
(1996) - For Hope
(1995) - MADtv
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Gramps
(1995) - The Colony
(1994) - Extra
(1994) - Bob Hope: Happy 91st Birthday, Bob
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1993) - The Only Way Out
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1993) - Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Making of 'High Noon'
(1992) - Rybí policie (TV seriál)
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1992) - Fraška
(1992) - Ďábelská frekvence
(1991) - KTLA Morning News
(1991) - Ten kluk je postrach 2
(1991) - The Summer My Father Grew Up
(1991) - The Real Story of O Christmas Tree
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - To
(1990) - Ten kluk je postrach
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - The Dreamer of Oz
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1989) - My Brother's Wife
(1989) - Jako na kolotoči
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Nejstarší řemeslo
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Prison for Children
(1987) - Opravdoví muži
(1987) - The Last Fling
(1987) - It's Howdy Doody Time
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Unnatural Causes
(1986) - A Smoky Mountain Christmas
(1986) - Life with Lucy (TV seriál)
(1985) - Joy of Natural Childbirth
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Tak si jdi
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Pryor's Place
(1984) - Strong Kids, Safe Kids
(1984) - Three's a Crowd (TV seriál)
(1984) - Miluj souseda svého
(1984) - Donald Duck's 50th Birthday
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - Sunset Limousine
(1982) - Veselé námluvy
(1982) - Pray TV
(1982) - The Flight of Dragons
(1982) - The Fantastic Miss Piggy Show
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - A všichni se smáli
(1980) - Omnibus
(1980) - Herschel drtí faraony
(1980) - Hero at Large
(1980) - The Comeback Kid
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Ropers (TV seriál)
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1979) - Americathon
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - The Goldie Hawn Special
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - General Electric's All-Star Anniversary
(1978) - Ringo
(1978) - Leave Yesterday Behind
(1978) - How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Get Rich Quick (TV seriál)
(1977) - Breakfast in Bed
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Family Feud
(1976) - Bijásek
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1975) - The Night That Panicked America
(1975) - The Bob Crane Show (TV seriál)
(1974) - Tattletales
(1974) - Rhoda (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Sicilské nešpory
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Ten druhý
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Evil Roy Slade
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - The Barefoot Executive
(1971) - Scandalous John
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - Hee Haw
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Crazy World, Crazy People
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
John Ritter - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1962) Amy Yasbeck - manželka

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Ritter 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Ritter - herec

se narodil 17.9.1948 ve městě San José, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Ritter

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


John Ritter
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
24°36’
12
 
LunaLuna:
Ryby
16°05’
6
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°33’
1
 
VenušeVenuše:
Lev
9°18’
10
 
MarsMars:
Štír
9°22’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
20°42’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
29°48’
11
 
UranUran:
Rak
0°25’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°03’
1
 
PlutoPluto:
Lev
15°44’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°01’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°32’
5
 
CheirónCheirón:
Štír
21°25’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
2°19’
6
Domy:
Váhy
10°51’
Beran
10°51’
2:
Štír
8°36’
8:
Býk
8°36’
3:
Střelec
9°19’
9:
Blíženci
9°19’
Kozoroh
11°52’
Rak
11°52’
5:
Vodnář
14°18’
Lev
14°18’
6:
Ryby
14°27’
Panna
14°27’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
26°21’
11
Slun./Luna:
Střelec
20°20’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »