panna

John Ritter
(1999): Batman budoucnosti (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.9. 1948 - 07:59h
Místo:
San José, Kalifornie
Země:
Věk:
† 54 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
11.9.2003 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
John Ritter - Film: Batman budoucnosti (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Ritter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Stanley's Dinosaur Round-Up
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - Time Machine: When Cowboys Were King
(2003) - Santa je úchyl!
(2003) - Manhood
(2002) - Walt Disney World Christmas Day Parade
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - TVography: Suzanne Somers - Mastering Success
(2002) - The Power of Play
(2002) - Suzanne Somers: The E! True Hollywood Story
(2002) - 'Buffy': Season 2 Overview
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Man of the Year
(2002) - The Honeymooners 50th Anniversary Celebration
(2002) - Breaking News (TV seriál)
(2001) - The 28th Annual Daytime Emmy Awards
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Dorothy Stratten: The E! True Hollywood Story
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Nuncrackers
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - I've Got a Secret
(2000) - The 70s: The Decade That Changed Television
(2000) - Intimate Portrait: Rue McClanahan
(2000) - Intimate Portrait: Joanna Kerns
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Panika
(2000) - Lost in the Pershing Point Hotel
(2000) - Dům v kraji hrůzy
(2000) - Děsný výlet
(2000) - Cucák
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Sesláno z nebe
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Příslib smrti
(1999) - Holy Joe
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Three's Company: The E! True Hollywood Story
(1998) - This Is My Father
(1998) - Celebrity Profile: Jamie Lee Curtis
(1998) - Životní příležitost
(1998) - Stín pochybnosti
(1998) - Seznam mrtvých
(1998) - Montana
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Chuckyho nevěsta
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Žoldák
(1997) - Ztráta důvěry
(1997) - Zkurvená nuda
(1997) - The World's Greatest Magic 4
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Over the Top (TV seriál)
(1997) - Hacks
(1997) - A Gun, a Car, a Blonde
(1997) - Dead Man's Gun
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Boj za spravedlnost
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Harry Anderson: The Tricks of His Trade
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unforgivable
(1996) - Smrtící bumerang
(1996) - Největší světová kouzla 3
(1996) - For Hope
(1995) - MADtv
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Gramps
(1995) - The Colony
(1994) - Extra
(1994) - Bob Hope: Happy 91st Birthday, Bob
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1993) - The Only Way Out
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1993) - Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Making of 'High Noon'
(1992) - Rybí policie (TV seriál)
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1992) - Fraška
(1992) - Ďábelská frekvence
(1991) - KTLA Morning News
(1991) - Ten kluk je postrach 2
(1991) - The Summer My Father Grew Up
(1991) - The Real Story of O Christmas Tree
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - To
(1990) - Ten kluk je postrach
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - The Dreamer of Oz
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1989) - My Brother's Wife
(1989) - Jako na kolotoči
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Nejstarší řemeslo
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Prison for Children
(1987) - Opravdoví muži
(1987) - The Last Fling
(1987) - It's Howdy Doody Time
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Unnatural Causes
(1986) - A Smoky Mountain Christmas
(1986) - Life with Lucy (TV seriál)
(1985) - Joy of Natural Childbirth
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Tak si jdi
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Pryor's Place
(1984) - Strong Kids, Safe Kids
(1984) - Three's a Crowd (TV seriál)
(1984) - Miluj souseda svého
(1984) - Donald Duck's 50th Birthday
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - Sunset Limousine
(1982) - Veselé námluvy
(1982) - Pray TV
(1982) - The Flight of Dragons
(1982) - The Fantastic Miss Piggy Show
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - A všichni se smáli
(1980) - Omnibus
(1980) - Herschel drtí faraony
(1980) - Hero at Large
(1980) - The Comeback Kid
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Ropers (TV seriál)
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1979) - Americathon
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - The Goldie Hawn Special
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - General Electric's All-Star Anniversary
(1978) - Ringo
(1978) - Leave Yesterday Behind
(1978) - How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Get Rich Quick (TV seriál)
(1977) - Breakfast in Bed
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Family Feud
(1976) - Bijásek
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1975) - The Night That Panicked America
(1975) - The Bob Crane Show (TV seriál)
(1974) - Tattletales
(1974) - Rhoda (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Sicilské nešpory
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Ten druhý
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Evil Roy Slade
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - The Barefoot Executive
(1971) - Scandalous John
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - Hee Haw
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Crazy World, Crazy People
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Batman budoucnosti (TV seriál)":
(*1944) Teri Garr

(*1962) Cary Elwes

(*1979) Rachael Leigh Cook

(*1944) Stockard Channing

(*1972) Angie Harmon

(*1952) CCH Pounder

(*1946) Stuart Pankin

(*1974) Seth Green

(*1947) Chick Vennera

(*1949) Sherman Howard

(*1976) Will Friedle

(*1961) Gabrielle Carteris

(*1961) Lauren Tom

(*1952) Sarah Douglas

(*1969) Pauley Perrette

(*1976) Marc Worden

(*1957) Ian Buchanan

(*1966) Alexis Denisof

(*1981) Azura Skye

(*1950) Gregg Berger

(*1972) Wayne Brady

(*1955) Kevin Conroy

(*1943) Victor Raider-Wexler

(*1954) Kimmy Robertson

(*1945) Shirley Walker (hudební skladatelka)

(*1939) Bernie Casey

(*1958) Scott Valentine

(*1947) Bill Smitrovich

(*1966) Gary Anthony Sturgis

(*1972) Andrew Bowen

(*1972) Max Brooks

(*1969) Patton Oswalt

(*1953) John Shirley (scénárista)

(*1968) Farrah Forke

(*1934) James Sikking

(*1942) Reiner Schöne

(*1944) Peter Jason

(*1932) John Cypher

(*1936) Charles Kimbrough

(*1967) Tasia Valenza

(*1949) Charles Rocket

(*1952) Brian George



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
24°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
19°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
9°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
9°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
20°42’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Lev
29°48’
Beran
26°46’
UranUran:
Rak
0°25’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
12°03’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
15°44’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°01’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Ryby
6°32’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Štír
21°25’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
10°51’
4. IC:
Kozoroh
11°52’
7. DSC:
Beran
10°51’
10. MC:
Rak
11°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »