Kurt Cobain wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kurt Cobain
(Kurt Donald Cobain)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.2. 1967 - 19:38h
Místo:
Aberdeen, Washington
Země:
Věk:
† 27 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
kytarista, zpěvák Nirvany

Kurt Cobain - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.2.1967 - 19:38  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.2.1967 - 03:38  
US, Aberdeen:
46°59' s.š., 123°49' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kurt Cobain 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kurt Cobain
datum narození 20.2.1967
(kytarista, zpěvák Nirvany, instagram)

Kurt Cobain - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Glamour & the Squalor
(2015) - Kurt Cobain: Montage of Heck
(2013) - Nirvana - Heart-Shaped Box (Director's Cut) (hudební videoklip)
(2012) - Too Young to Die (TV seriál)
(2009) - Nirvana - In Bloom Collection (hudební videoklip)
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2006) - Nirvana - The Definitive Critical Review
(2006) - Kurt Cobain - About a Son
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - NotNa
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2004) - Nirvana: With the Lights Out
(2002) - Nirvana: You Know You're Right (hudební videoklip)
(2001) - 25 Years of Punk
(1998) - Kurt & Courtney
(1996) - Hype!
(1994) - Nirvana: Talk To Me (hudební videoklip)
(1994) - Nirvana Live! Tonight! Sold Out!! (koncert)
(1994) - Freaks, Nerds & Weirdos
(1993) - Nirvana: Sliver (hudební videoklip)
(1993) - Nirvana: Heart-Shaped Box (hudební videoklip)
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1993) - Nirvana Unplugged In New York (koncert)
(1993) - Nirvana Live and Loud (koncert)
(1992) - Nirvana: Lithium (hudební videoklip)
(1992) - Nirvana: In Bloom (hudební videoklip)
(1992) - Nirvana: Come As You Are (hudební videoklip)
(1992) - 1991: The Year Punk Broke
(1992) - Nirvana: Live at Reading (koncert)
(1991) - Nirvana: Smells Like Teen Spirit (hudební videoklip)
(1991) - Nirvana: In Bloom (Alternate Version) (hudební videoklip)
(1991) - Nirvana: Live at the Paramount (koncert)
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
Kurt Cobain - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.2.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kurt Cobain 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kurt Cobain - kytarista, zpěvák Nirvany

se narodil 20.2.1967 ve městě Aberdeen, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kurt Cobain

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Kurt Cobain
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
1°48’
6
 
LunaLuna:
Rak
13°23’
10
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°27’
6
 
VenušeVenuše:
Ryby
26°33’
7
 
MarsMars:
Štír
1°48’
2
 
JupiterJupiter:
Rak
25°41’
10
R
SaturnSaturn:
Ryby
28°43’
7
 
UranUran:
Panna
23°15’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
24°21’
3
 
PlutoPluto:
Panna
19°47’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
10°36’
8
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°21’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°16’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
11°46’
8
Domy:
Panna
23°20’
Ryby
23°20’
2:
Váhy
17°29’
8:
Beran
17°29’
3:
Štír
17°09’
9:
Býk
17°09’
Střelec
21°47’
Blíženci
21°47’
5:
Kozoroh
27°00’
Rak
27°00’
6:
Vodnář
27°49’
Lev
27°49’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
10xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
7°34’
11
Slun./Luna:
Býk
7°36’
8


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »