Lila Kedrova wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lila Kedrova

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sankt Peterburg
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
16.2.2000 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Lila Kedrova - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.10.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lila Kedrova 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lila Kedrova
datum narození 9.10.1918
(herečka, instagram)

Lila Kedrova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - La Prossima volta il fuoco
(1991) - A Star for Two
(1988) - Two Men
(1988) - Prima děvčata
(1985) - Hitchcock: il brividio del genio
(1984) - Sunset People
(1984) - Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
(1983) - Testament
(1982) - Blood Tide
(1981) - Třetí na řadě
(1980) - Tell Me a Riddle
(1980) - Les Parents terribles
(1979) - Světlo ženy
(1979) - Sukničkář
(1979) - Les Égouts du paradis
(1978) - Le Paradis des riches
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1977) - Nido de viudas
(1977) - Moi, fleur bleue
(1977) - Au bout du printemps
(1976) - Nájemník
(1975) - Le Orme
(1975) - Il Medaglione insanguinato
(1975) - Eliza's Horoscope
(1974) - Soft Beds, Hard Battles
(1974) - Mé drahé mamince k narozeninám
(1973) - Les Glaces
(1972) - Rak
(1972) - Escape to the Sun
(1972) - Cool Million
(1971) - A Time for Loving
(1970) - The Kremlin Letter
(1969) - Il Suo modo di fare
(1967) - Le Canard en fer-blanc
(1966) - Roztržená opona
(1966) - Penelope
(1966) - Maigret à Pigalle
(1965) - Uragán na Jamajce
(1964) - Řek Zorba
(1964) - La Mort d'un tueur
(1962) - Mesdemoiselles Armande
(1962) - Kriss Romani
(1959) - Mon pote le gitan
(1959) - La Femme et le pantin
(1958) - Milenci z Montparnassu
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - Ce joli monde
(1956) - Hlavní třída
(1956) - Des gens sans importance
(1955) - Když je v Paříži noc
(1955) - Les Chiffonniers d'Emmaüs
(1955) - Futures vedettes
(1954) - Le grand jeu
(1954) - Les Impures
(1954) - Le Défroqué
(1953) - Weg ohne Umkehr

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lila Kedrova 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lila Kedrova - herečka

se narodila 9.10.1918 ve městě Sankt Peterburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lila Kedrova

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Lila Kedrova
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°23’
 
LunaLuna:
Střelec
2°57’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°54’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°50’
 
MarsMars:
Střelec
5°47’
 
JupiterJupiter:
Rak
14°48’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°00’
 
UranUran:
Vodnář
24°03’
R
NeptunNeptun:
Lev
9°00’
 
PlutoPluto:
Rak
6°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°08’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°32’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »