Luise Bähr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luise Bähr

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Frankfurt nad Mohanem
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Luise Bähr - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.6.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luise Bähr 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Luise Bähr
datum narození 23.6.1979
(herečka, instagram)

Luise Bähr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
(2012) - Lebe dein Leben
(2012) - Katie Fforde: Maják s vyhlídkou
(2011) - What a Man
(2011) - Liebe, Babys und ein Herzenswunsch
(2011) - Extinction - The G.M.O. Chronicles
(2011) - Emilie Richards: Volba srdcem
(2011) - Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
(2010) - Luise - Königin der Herzen
(2010) - Rosamunde Pilcherová: Sňatek z rozumu
(2010) - Poslední polda (TV seriál)
(2009) - La Vie sauvage des animaux domestiques
(2009) - Von ganzem Herzen
(2009) - Příběhy o lásce: Dotek lásky
(2009) - Loď snů - Emiráty
(2009) - Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
(2009) - Die Bergretter (TV seriál)
(2009) - Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
(2008) - Srdce ve větru
(2008) - Rudý baron
(2007) - Policie Hamburk (TV seriál)
(2007) - Plavba snů (TV seriál)
(2007) - Ostrov pokladů
(2006) - Zwei Bräute und eine Affäre
(2006) - Údolí Divokých růží (TV seriál)
(2006) - Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus
(2006) - M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
(2006) - Drawn in Blood
(2005) - Von wegen!
(2005) - Kroky k nápravě světa
(2004) - SOKO Wismar (TV seriál)
(2004) - Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta
(2004) - Moře lásky: Farma u jezera
(2003) - Speciální tým Kolín (TV seriál)
(2003) - Schwer verknallt
(2002) - Zwei Profis (TV seriál)
(2002) - Jen vážně
(2001) - Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
(2001) - Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
(2001) - Ostrov hrůzy
(1999) - Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
(1999) - Das Callgirl
(1998) - Mallorca (TV seriál)
(1998) - In aller Freundschaft (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1997) - Nikola (TV seriál)
(1997) - Létající doktoři (TV seriál)
(1997) - Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
(1995) - Šimpanz Charly (TV seriál)
(1994) - Die Wache (TV seriál)
(1992) - Marienhof (TV seriál)
(1987) - Doktor z venkova (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.6.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luise Bähr 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luise Bähr - herečka

se narodila 23.6.1979 ve městě Frankfurt nad Mohanem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luise Bähr

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Luise Bähr
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°26’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°44’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°41’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
14°17’
 
MarsMars:
Býk
28°09’
 
JupiterJupiter:
Lev
9°17’
 
SaturnSaturn:
Panna
8°45’
 
UranUran:
Štír
17°22’
R
NeptunNeptun:
Střelec
18°46’
R
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°02’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
12°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »