Maria Pacôme wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maria Pacôme
(Simonne Pacôme)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.7. 1923 - 10:40h
Místo:
Paříž
Země:
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Maria Pacôme - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.7.1923 - 10:40  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.7.1923 - 09:40  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maria Pacôme 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Maria Pacôme
datum narození 18.7.1923
(herečka, instagram)

Maria Pacôme - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Arrête de pleurer Pénélope
(2011) - Titeuf
(2011) - Emma
(2007) - On n'a pas tout dit
(2006) - Tajemství Sopky (TV seriál)
(2005) - Vénus & Apollon (TV seriál)
(2005) - Cyrano de Ménilmontant
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Satánek
(2003) - Jedna vila pro dva
(2001) - Vzorný pár
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1998) - Ça commence à bien faire!
(1997) - Une femme très très très amoureuse
(1996) - Thé ou café
(1996) - Le Bel été 1914
(1995) - Docteur Sylvestre (TV seriál)
(1995) - Comment épouser un héritage?
(1994) - Adieu les roses
(1992) - Krize
(1989) - Les seins de Lola
(1989) - La Compagnie de Sarah
(1986) - Sébastienův dárek
(1982) - Emmenez-moi au théâtre: Apprends-moi Céline
(1980) - Nenapravitelní
(1977) - Poslední polibek
(1976) - Situace je vážná, nikoli však zoufalá
(1975) - Žádný problém
(1974) - Bons baisers... à lundi
(1972) - Dans le jardin de Franc-Nohain
(1970) - Roztržitý
(1970) - Enquęteurs associés, Les (TV seriál)
(1969) - La Maison de campagne
(1968) - Záznamy agentury O (TV seriál)
(1968) - Un drôle de colonel
(1966) - Sympatický dareba
(1966) - Sacrés fantômes
(1966) - Les Combinards
(1965) - Seule à Paris (TV seriál)
(1965) - Muž z Hongkongu
(1964) - Une souris chez les hommes
(1964) - Les Gorilles
(1964) - Četník ze Saint Tropez
(1963) - Constance aux enfers
(1962) - Un clair de lune a Maubeuge
(1962) - Le Théâtre de la jeunesse: Le fantôme de Canterville
(1962) - Que personne ne sorte
(1960) - Hry lásky
(1959) - Voulez-vous danser avec moi?

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maria Pacôme 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maria Pacôme - herečka

se narodila 18.7.1923 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maria Pacôme

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Maria Pacôme
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
24°44’
10
 
LunaLuna:
Panna
19°51’
12
 
MerkurMerkur:
Rak
20°00’
10
 
VenušeVenuše:
Rak
10°01’
10
 
MarsMars:
Lev
1°30’
11
 
JupiterJupiter:
Štír
9°14’
2
 
SaturnSaturn:
Váhy
14°10’
1
 
UranUran:
Ryby
17°18’
6
R
NeptunNeptun:
Lev
17°01’
11
 
PlutoPluto:
Rak
11°05’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°50’
12
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°09’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
21°02’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
19°40’
3
Domy:
Panna
24°32’
Ryby
24°32’
2:
Váhy
18°23’
8:
Beran
18°23’
3:
Štír
18°02’
9:
Býk
18°02’
Střelec
23°07’
Blíženci
23°07’
5:
Kozoroh
28°47’
Rak
28°47’
6:
Vodnář
29°30’
Lev
29°30’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
8°50’
11
Slun./Luna:
Lev
22°18’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »