Mel Gibson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mel Gibson
(Mel Columcille Gerard Gibson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.1. 1956 - 16:45h
Místo:
Peekskill, New York
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Mel Gibson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
3.1.1956 - 16:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.1.1956 - 21:45  
US, Peekskill:
41°17' s.š., 73°55' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mel Gibson 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mel Gibson
datum narození 3.1.1956
(herec, režisér, instagram)

Mel Gibson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Ve jménu krve
(2015) - The Madness of Max
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - Moje letní prázdniny
(2011) - The American Cinematheque Tribute to Robert Downey Jr
(2011) - Pan Bobr
(2011) - The Brain Storm
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Studio ČT24
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Na hraně temnoty
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - Poslední z trojice hominidů
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - The Contender
(2005) - Ban the Sadist Videos!
(2004) - Film o filmu: Umučení Krista
(2004) - The Big Question
(2004) - Paparazzi
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Making 'Signs'
(2003) - Zpívající detektiv
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - We Were Soldiers: Getting It Right
(2002) - Znamení
(2002) - Údolí stínů
(2001) - The One Dollar Diary
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(2001) - Breaking the News
(2000) - The Simpsons: America's First Family
(2000) - The Making of What Women Want
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Drama School (TV seriál)
(2000) - The Art of War
(2000) - Slepičí úlet
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Patriot
(2000) - Million Dollar Hotel
(1999) - Taff
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Odplata
(1998) - Na plovárně
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1997) - Spiknutí
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Den otců
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Výkupné
(1995) - Mel Gibson's Braveheart: A Filmmaker's Passion
(1995) - Australia's Outback: The Vanishing Frontier
(1995) - Statečné srdce
(1995) - Pocahontas
(1995) - Casper
(1994) - Howard Stern
(1994) - Amy Grant: Building the House of Love
(1994) - Maverick
(1993) - Muž bez tváře
(1993) - The Chili Con Carne Club
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1992) - Navždy mladý
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Mel Gibson Goes Back to School
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Pták na drátě
(1990) - Hamlet
(1990) - Air America
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Tequila koktejl
(1987) - The Ultimate Stuntman: A Tribute to Dar Robinson
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1986) - Oprah show
(1985) - Šílený Max a Dóm hromu
(1984) - The Making of 'The Bounty'
(1984) - The Making of 'Mrs. Soffel'
(1984) - Řeka
(1984) - Paní Soffelová
(1984) - Bounty
(1982) - Útočná síla "Z"
(1982) - Rok nebezpečného života
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Šílený Max 2 - Bojovník silnic
(1981) - Punishment (TV seriál)
(1981) - Gallipoli
(1980) - The Chain Reaction
(1979) - Tim, opravdová láska
(1979) - Šílený Max
(1977) - Summer City
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1976) - The Sullivans (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1971) - Film '72
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Mel Gibson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mel Gibson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mel Gibson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mel Gibson 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mel Gibson - herec, režisér

se narodil 3.1.1956 ve městě Peekskill, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mel Gibson

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Mel Gibson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°30’
6
 
LunaLuna:
Váhy
0°00’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°17’
7
 
VenušeVenuše:
Vodnář
13°08’
8
 
MarsMars:
Štír
23°19’
5
 
JupiterJupiter:
Panna
1°03’
3
R
SaturnSaturn:
Štír
29°10’
5
 
UranUran:
Lev
1°02’
1
R
NeptunNeptun:
Štír
0°11’
4
 
PlutoPluto:
Lev
28°20’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°56’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°11’
6
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°04’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
27°28’
4
Domy:
Rak
14°59’
Kozoroh
14°59’
2:
Lev
4°20’
8:
Vodnář
4°20’
3:
Lev
26°24’
9:
Vodnář
26°24’
Panna
24°21’
Ryby
24°21’
5:
Štír
0°24’
Býk
0°24’
6:
Střelec
10°17’
Blíženci
10°17’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
19°40’
11
Slun./Luna:
Štír
21°15’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »