Parker Posey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Parker Posey
(Parker Christian Posey)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Baltimore, Maryland
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka

Parker Posey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.11.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Parker Posey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Parker Posey
datum narození 8.11.1968
(herečka, instagram)

Parker Posey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Brits Are Coming
(2016) - Mascots
(2016) - Café Society
(2015) - Iracionální muž
(2015) - The Architect
(2014) - 21 Years: Richard Linklater
(2014) - Ned Rifle
(2014) - Grace, kněžna monacká
(2014) - Crazy House
(2013) - Inside Amy Schumer (TV seriál)
(2013) - Highland Park
(2013) - HairBrained
(2013) - Granite Flats (TV seriál)
(2013) - And Now a Word from Our Sponsor
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2012) - Cena peněz
(2011) - Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
(2011) - Sunny Side Up
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Inside Out
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - Slzy radosti
(2009) - Jarní prázdniny
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - The Return of Jezebel James (TV seriál)
(2008) - Oko
(2007) - The Making of 'Fay Grim' or: How Do You Spell Espionage?
(2007) - Broken English
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Strach Fay Grimové
(2006) - Nominace na Oscara
(2006) - Divoká jízda
(2005) - Adam & Steve
(2004) - Zákon přitažlivosti
(2004) - The Sisters of Mercy
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Frankenstein
(2004) - Blade: Trinity
(2003) - Whether You Like It or Not: The Story of Hedwig
(2003) - Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra
(2003) - Vichřice
(2003) - The Event
(2002) - The Making of 'Sweetest Thing, The'
(2002) - Film Trix 2002
(2002) - Životní rychlost
(2002) - Válka Mary Kay
(2002) - Prostě sexy
(2001) - Backstage Pass
(2001) - Nepovedený večírek
(2001) - Josie a její kočičky
(2001) - Historky z města (TV seriál)
(2000) - Vřískot 3
(2000) - Nejlepší show
(1999) - The Venice Project
(1999) - Gunshy
(1999) - Dinner at Fred's
(1998) - Independent's Day
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - More Tales of the City (TV seriál)
(1998) - Maléry paní Margaret
(1998) - Láska přes internet
(1998) - Láska mezi paragrafy
(1997) - Hlídači času
(1997) - Henry Fool
(1997) - Dům přitakání
(1996) - Předměstí
(1996) - Čekání na Guffmana
(1996) - Cesta do města
(1996) - Basquiat
(1995) - In a New Light: Sex Unplugged
(1995) - Zkurvená generace
(1995) - Party Girl
(1995) - Kicking and Screaming
(1995) - Frisk
(1995) - Flirt
(1995) - An Eviction Notice
(1995) - Drunks
(1994) - Sleep with Me
(1994) - Opera No. 1
(1994) - Iris
(1994) - Dohasínající světla
(1994) - Blázni a poloblázni
(1994) - Amateur
(1993) - The Wake
(1993) - Tracey Takes on New York
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Omámení a zmatení
(1993) - Joey Breaker
(1993) - Flirt
(1993) - Description of a Struggle
(1991) - First Love, Fatal Love
(1956) - As the World Turns (TV seriál)

Parker Posey - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Parker Posey - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Parker Posey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Parker Posey - herečka

se narodila 8.11.1968 ve městě Baltimore, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Parker Posey

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Parker Posey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
16°09’
 
LunaLuna:
Blíženci
22°22’
 
MerkurMerkur:
Štír
0°03’
 
VenušeVenuše:
Střelec
22°14’
 
MarsMars:
Panna
29°32’
 
JupiterJupiter:
Panna
28°43’
 
SaturnSaturn:
Beran
20°16’
R
UranUran:
Váhy
2°22’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°52’
 
PlutoPluto:
Panna
24°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°26’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°18’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »