Peter Breck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Breck
(Joseph Peter Breck)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Haverhill, Massachusetts
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Breck - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.3.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Breck 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Breck
datum narození 13.3.1929
(herec, instagram)

Peter Breck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2002) - John Doe (TV seriál)
(1999) - Enemy Action
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen
(1993) - Přísahal jsem pomstu
(1992) - The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter
(1991) - I Still Dream of Jeannie
(1991) - Highway 61
(1991) - Ano, Virginie, Santa Claus je
(1990) - Terminal City Ricochet
(1983) - Masquerade (TV seriál)
(1982) - Meč a čaroděj
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1979) - The Secret Empire (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1974) - Benji
(1973) - A Man for Hanging
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Crawling Hand
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Chodba šoků
(1963) - Hootenanny Hoot
(1962) - Lad: A Dog
(1961) - Portrait of a Mobster
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - The Beatniks
(1959) - The Wild and the Innocent
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Chci žít!
(1958) - Hromská cesta
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Breck 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Breck - herec

se narodil 13.3.1929 ve městě Haverhill, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Breck

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Peter Breck
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°25’
 
LunaLuna:
Beran
19°31’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°35’
 
VenušeVenuše:
Býk
3°08’
 
MarsMars:
Rak
0°56’
 
JupiterJupiter:
Býk
9°16’
 
SaturnSaturn:
Střelec
29°54’
 
UranUran:
Beran
6°29’
 
NeptunNeptun:
Lev
29°24’
R
PlutoPluto:
Rak
16°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°28’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
22°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
6°56’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »