ryby

Peter Breck
(1955): Gunsmoke (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Haverhill, Massachusetts
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Breck - Film: Gunsmoke (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Breck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2002) - John Doe (TV seriál)
(1999) - Enemy Action
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen
(1993) - Přísahal jsem pomstu
(1992) - The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter
(1991) - I Still Dream of Jeannie
(1991) - Highway 61
(1991) - Ano, Virginie, Santa Claus je
(1990) - Terminal City Ricochet
(1983) - Masquerade (TV seriál)
(1982) - Meč a čaroděj
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1979) - The Secret Empire (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1974) - Benji
(1973) - A Man for Hanging
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Crawling Hand
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Chodba šoků
(1963) - Hootenanny Hoot
(1962) - Lad: A Dog
(1961) - Portrait of a Mobster
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - The Beatniks
(1959) - The Wild and the Innocent
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Chci žít!
(1958) - Hromská cesta
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Gunsmoke (TV seriál)":
(*1937) Ned Beatty

(*1941) Nick Nolte

(*1936) Burt Reynolds

(*1918) Jeanne Bates

(*1921) Charles Bronson

(*1908) Bette Davis

(*1920) Andrew V. McLaglen (režisér)

(*1913) Christian Nyby (režisér)

(*1925) Sam Peckinpah (režisér)

(*1925) Sam Peckinpah (scénárista)

(*1918) Ted Post (režisér)

(*1900) Jean Yarbrough (režisér)

(*1929) Bernard L. Kowalski (režisér)

(*1922) Arnold Laven (režisér)

(*1907) Joseph H. Lewis (režisér)

(*1923) Arthur Hiller (režisér)

(*1922) Ruth Roman

(*1935) John Saxon

(*1924) Bernard McEveety (režisér)

(*1893) John Brahm (režisér)

(*1920) Gene Nelson (režisér)

(*1934) Mark Rydell (režisér)

(*1937) Suzanne Pleshette

(*1924) Pat Hingle

(*1923) James Arness

(*1929) Marvin J. Chomsky (režisér)

(*1894) Tay Garnett (režisér)

(*1899) Glenn Strange

(*1929) Michael O'Herlihy (režisér)

(*1907) Jimmy Cross

(*1925) Joseph Sargent (režisér)

(*1923) Norman Burton

(*1906) Richard Whorf (režisér)

(*1905) Robert Stevenson (režisér)

(*1924) Dennis Weaver

(*1924) Dennis Weaver (režisér)

(*1922) Buzz Kulik (režisér)

(*1927) Robert Butler (režisér)

(*1929) Vincent McEveety (režisér)

(*1926) Peter Graves (režisér)

(*1930) Richard C. Sarafian (režisér)

(*1961) Leif Garrett

(*1914) William F. Claxton (režisér)

(*1920) William Conrad (režisér)

(*1922) William Phipps

(*1907) Jerry Hopper (režisér)

(*1904) R. G. Springsteen (režisér)

(*1917) Dabbs Greer

(*1890) Harry Shannon

(*1917) Philip Leacock (režisér)

(*1934) Audrey Dalton

(*1912) Charles Marquis Warren (scénárista)

(*1912) Charles Marquis Warren (režisér)

(*1920) Alf Kjellin (režisér)

(*1921) Leo Penn (režisér)

(*1927) Joseph Campanella

(*1910) Harry Horner (režisér)

(*1925) Patricia Owens

(*1930) Anne Francis

(*1899) George Macready

(*1939) Sid Haig

(*1889) Snub Pollard

(*1903) Elisha Cook Jr.

(*1938) David Canary

(*1942) Margaret Blye

(*1925) Felice Orlandi

(*1940) Tim Considine

(*1908) Buddy Ebsen

(*1928) Al Lettieri

(*1943) Michele Carey

(*1903) John English (režisér)

(*1961) Clay O'Brien

(*1945) Richard Eyer

(*1922) Jack Klugman

(*1936) Charles Dierkop

(*1926) James Landis (režisér)

(*1922) John Anderson

(*1919) Slim Pickens

(*1944) Brooke Bundy

(*1939) Barbara Luna

(*1932) Sheree North

(*1938) Buck Taylor

(*1938) Hampton Fancher

(*1942) Julie Sommars

(*1955) Gary Grimes

(*1941) Eric Braeden

(*1925) John Fiedler

(*1927) Jack Cassidy

(*1940) Wilhelm von Homburg

(*1929) Timothy Carey

(*1921) Peggy Rea

(*1947) David Ladd

(*1936) Judi Meredith

(*1918) Vito Scotti

(*1915) Natalie Masters

(*1928) Pernell Roberts

(*1932) John Vernon

(*1912) George Petrie

(*1911) Hugh Sanders

(*1912) Richard Reeves



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
22°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
19°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
3°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
0°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
9°16’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Střelec
29°54’
Štír
18°23’
UranUran:
Beran
6°29’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Lev
29°24’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
16°15’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°28’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Střelec
22°14’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Býk
6°56’
Kozoroh
27°44’

Dnes se narodili
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Cushing
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951 - 2014) herec, komik

Česká republika Ladislav Stroupežnický
(*1850 - 1892) dramatik, prozaik

Spojené státy Jackson Pollock
(*1912 - 1956) malíř

Makedonie Baba Vanga
(*1911 - 1996) bulharská senzibilka, nevidomá věštkyně, morální autorita



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »