Ramon Novarro wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ramon Novarro
(Jose Ramón Gil Samaniego)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.2. 1899 - 08:00h
Místo:
Durango
Země:
Věk:
† 69 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
30.10.1968 (Příčina: Vražda)
Povolání:
herec

Ramon Novarro - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1899 - 08:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.2.1899 - 14:59  (+6:59h)
MX, Durango:
24°2' s.š., 104°40' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ramon Novarro 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ramon Novarro
datum narození 6.2.1899
(herec, instagram)

Ramon Novarro - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Heller in Pink Tights
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1950) - The Outriders
(1950) - Crisis
(1949) - We Were Strangers
(1949) - The Big Steal
(1948) - Toast of the Town
(1944) - Twenty Years After
(1942) - La Virgen que forjó una patria
(1940) - Komedie štěstí
(1940) - Ecco la felicità
(1939) - A Small Town Idol
(1938) - A Desperate Adventure
(1937) - The Sheik Steps Out
(1935) - The Night Is Young
(1934) - The Cat and the Fiddle
(1934) - Laughing Boy
(1933) - The Barbarian
(1932) - The Son-Daughter
(1932) - Huddle
(1931) - Jackie Cooper's Birthday Party
(1931) - Wir schalten um auf Hollywood
(1931) - Son of India
(1931) - Mata Hari
(1931) - The Christmas Party
(1931) - Le Chanteur de Séville
(1931) - Daybreak
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 14
(1930) - The March of Time
(1930) - In Gay Madrid
(1930) - Call of the Flesh
(1929) - The Flying Fleet
(1929) - The Pagan
(1929) - Devil-May-Care
(1928) - Forbidden Hours
(1928) - Across to Singapore
(1928) - A Certain Young Man
(1927) - The Road to Romance
(1927) - Starý Heidelberk
(1927) - Lovers?
(1925) - 1925 Studio Tour
(1925) - The Midshipman
(1925) - A Lover's Oath
(1925) - Ben Hur
(1924) - Thy Name Is Woman
(1924) - The Red Lily
(1924) - The Arab
(1923) - Where the Pavement Ends
(1923) - Scaramouche
(1922) - Trifling Women
(1922) - The Prisoner of Zenda
(1922) - Mr. Barnes of New York
(1921) - Čtyři příšerní jezdci z Apokalypsy
(1921) - The Concert
(1921) - A Small Town Idol
(1918) - The Goat
(1917) - The Woman God Forgot
(1917) - The Little American
(1917) - The Jaguar's Claws
(1917) - The Hostage
(1916) - Joan the Woman
Ramon Novarro - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ramon Novarro 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ramon Novarro - herec

se narodil 6.2.1899 ve městě Durango
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ramon Novarro

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Ramon Novarro
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
17°39’
12
 
LunaLuna:
Střelec
25°01’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°46’
11
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°57’
10
 
MarsMars:
Rak
22°10’
5
R
JupiterJupiter:
Štír
9°44’
8
 
SaturnSaturn:
Střelec
21°18’
10
 
UranUran:
Střelec
7°30’
9
 
NeptunNeptun:
Blíženci
22°08’
4
R
PlutoPluto:
Blíženci
13°46’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°33’
10
R
Černá LunaLilith:
Rak
27°43’
5
 
CheirónCheirón:
Střelec
11°17’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
19°24’
11
Domy:
Ryby
12°02’
Panna
12°02’
2:
Beran
20°35’
8:
Váhy
20°35’
3:
Býk
21°50’
9:
Štír
21°50’
Blíženci
17°40’
Střelec
17°40’
5:
Rak
11°56’
Kozoroh
11°56’
6:
Lev
8°34’
Vodnář
8°34’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
29°51’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
21°20’
11


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »