Roy Dotrice wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roy Dotrice

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Guernsey
Země:
Povolání:
herec

Roy Dotrice - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.5.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roy Dotrice 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Roy Dotrice
datum narození 26.5.1923
(herec, instagram)

Roy Dotrice - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2008) - Hellboy 2: Zlatá armáda
(2007) - Go Go Tales
(2006) - Played
(2004) - Camp Hollywood
(2004) - Olympiad 448 BC: Olympiad of Ancient Hellas
(2004) - Life Begins (TV seriál)
(2004) - La Femme Musketeer (TV seriál)
(2003) - The Afternoon Play (TV seriál)
(2003) - Lovec vetřelců
(2000) - Madigan Men (TV seriál)
(1999) - The Making of 'The Haunting'
(1999) - The Colour of Funny
(1998) - Vánoční převrat
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1995) - Šarlatové písmeno
(1994) - Země 2 (TV seriál)
(1994) - Mezi žraloky
(1994) - Děti tmy
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - The Lounge People
(1992) - Ledové ostří
(1992) - Going to Extremes (TV seriál)
(1991) - Vesmírné komando
(1991) - For the Greater Good
(1991) - Drsnej polda
(1990) - Princ a chuďas
(1990) - Carmilla
(1989) - The Wars of the Roses (TV seriál)
(1989) - Nightmare Classics (TV seriál)
(1989) - The Lady Forgets
(1987) - Young Harry Houdini
(1987) - Shaka Zulu
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Shaka Zulu (TV seriál)
(1986) - Eliminators
(1985) - Korsičtí bratři
(1984) - The Making of 'The Corsican Brothers'
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Korsičtí bratři
(1984) - Amadeus
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Mister Lincoln
(1981) - Family Reunion
(1980) - Saturn 3
(1978) - Stargazy On Zummerdown
(1976) - Not Now, Comrade
(1976) - Dickens of London (TV seriál)
(1976) - Alien Attack
(1973) - The Ascent of Man (TV seriál)
(1972) - Tales from the Crypt
(1972) - Hide and Seek
(1972) - Clochemerle (TV seriál)
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1971) - Hændeligt uheld
(1970) - Toomorrow
(1970) - Chekhov
(1970) - The Buttercup Chain
(1969) - Picture To Post
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1969) - Imperial Palace
(1968) - The Jazz Age (TV seriál)
(1968) - Stužka písku
(1968) - Late Night Horror (TV seriál)
(1967) - Misleading Cases (TV seriál)
(1966) - The Cretan Plays of Action
(1966) - Amerika
(1965) - Hrdinové z Telemarku
(1965) - BBC 3 (TV seriál)
(1960) - Betonová džungle
(1958) - The Government Inspector
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.5.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roy Dotrice 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roy Dotrice - herec

se narodil 26.5.1923 ve městě Guernsey, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roy Dotrice

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Roy Dotrice
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°12’
 
LunaLuna:
Váhy
12°25’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°10’
R
VenušeVenuše:
Býk
5°52’
 
MarsMars:
Blíženci
27°06’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°32’
R
SaturnSaturn:
Váhy
13°43’
R
UranUran:
Ryby
17°14’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°37’
 
PlutoPluto:
Rak
9°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
16°38’
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°35’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »