Rudolf Pellar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Pellar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Púchov
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rudolf Pellar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.2.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudolf Pellar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rudolf Pellar
datum narození 28.2.1923
(herec, instagram)

Rudolf Pellar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2005) - Kletba bratří Grimmů
(2005) - Blízko nebe
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Liga výjimečných
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2003) - La Bête du Gévaudan
(2002) - Doktor Živago
(2000) - P.F.
(1999) - Láska krvácí
(1999) - Johanka z Arku
(1998) - Na plovárně
(1998) - Řecké pašije
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Olda
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Cesta peklem
(1993) - Ze života hmyzu
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - Hat-Trick
(1990) - Poslední motýl
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Most pro Kláru
(1987) - Golem
(1987) - Drátenická pohádka
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Vinobraní
(1981) - Opera ve vinici
(1977) - Doktor Bolíto (TV seriál)
(1974) - Krajkový šátek (divadelní záznam)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Maratón
(1967) - Kolotoč
(1966) - Bejvávalo
(1963) - Poselstvo krále Jiříka
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Hoffmannovy povídky
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1961) - Krakatit
(1960) - Pochodně
(1959) - Sen noci svatojánské
(1958) - Dobyté srdce
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Proti všem
(1955) - Ostrovy na Baltu
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Hudba z Marsu
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - Posel úsvitu

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.2.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudolf Pellar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudolf Pellar - herec

se narodil 28.2.1923 ve městě Púchov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudolf Pellar

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Rudolf Pellar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°53’
 
LunaLuna:
Lev
3°12’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°44’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°33’
 
MarsMars:
Beran
27°29’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°53’
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°21’
R
UranUran:
Ryby
13°16’
 
NeptunNeptun:
Lev
16°12’
R
PlutoPluto:
Rak
9°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°14’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°46’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »