Sean Astin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sean Astin
(Sean Patrick Duke)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1971 - 18:32h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Sean Astin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.2.1971 - 18:32  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.2.1971 - 02:32  
US, Santa Monica:
34°1' s.š., 118°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sean Astin 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sean Astin
datum narození 25.2.1971
(herec, režisér, instagram)

Sean Astin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unleashed
(2016) - Range 15
(2016) - Dead Ant
(2016) - Bunnicula (TV seriál)
(2016) - Bad Kids of Crestview Academy
(2015) - Remember the Sultana
(2015) - Woodlawn
(2015) - The Dramatics: A Comedy
(2015) - Checkmate
(2015) - Half-Shell Heroes: Blast to the Past
(2015) - Do You Believe?
(2015) - DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Video Games: The Movie
(2014) - Žabák Ribit
(2014) - The Surface
(2014) - Stan Lee’s Mighty 7
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Out West
(2014) - Máma na tahu
(2014) - Liga spravedlivých: Válka
(2014) - Cabin Fever: Patient Zero
(2014) - The Boys of Abu Ghraib
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2013) - The Surgeon General
(2013) - Santa Switch
(2013) - Monstrózní přátelství
(2013) - Kdo zachrání Vánoce?
(2013) - The Freemason
(2013) - Extrakce
(2012) - Addicted to Fame
(2012) - Želvy Ninja (TV seriál)
(2012) - Christine (TV seriál)
(2012) - Dorothy and the Witches of Oz
(2012) - Amazing Love
(2012) - Adopting Terror
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Vánoční cesta lásky
(2011) - Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
(2011) - Demoted
(2011) - Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
(2011) - And They're Off
(2010) - Letecká válka
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2009) - Tak se měj
(2009) - Superagent Oso (TV seriál)
(2008) - Pohádky z lesa 2
(2008) - Navěky silný
(2008) - Barva kouzel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Za hranicí strachu
(2007) - What Love Is
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - The Final Season
(2006) - Thanks to Gravity
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Království surikat (TV seriál)
(2005) - Větší než nebe
(2005) - Úsměv
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Herkules
(2005) - Deset minut života
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - 50x a stále poprvé
(2004) - Elvis už odešel
(2004) - Balto 3
(2003) - 4Pop
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - J.R.R. Tolkien: Origins of Middle-Earth
(2003) - Party Wagon (TV seriál)
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - The Long and Short of It
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - Ztráty a nálezy
(2000) - Nízký přelet
(2000) - The Last Producer
(2000) - Dish Dogs
(1999) - Celebrity Profile: Patty Duke
(1999) - Kimberly
(1999) - Deterrence
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Epidemie lásky
(1997) - The Long Way Home
(1996) - Odvaha pod palbou
(1995) - The Low Life
(1995) - Harrison Bergeron
(1994) - Tetovaná Tereza
(1994) - Nejlepší máma
(1993) - Bourák
(1992) - Gomorron
(1992) - California Man
(1991) - The Willies
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Memphiská kráska
(1989) - Zůstat spolu
(1989) - Válka Roseových
(1987) - Like Father Like Son
(1987) - Léto na divoké řece
(1986) - The B.R.A.T. Patrol
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rošťáci
(1982) - The Rules of Marriage
(1981) - Please Don't Hit Me, Mom

Sean Astin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sean Astin 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sean Astin - herec, režisér

se narodil 25.2.1971 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sean Astin

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Sean Astin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
6°50’
6
 
LunaLuna:
Ryby
16°44’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
29°36’
6
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°04’
5
 
MarsMars:
Střelec
21°14’
4
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°28’
3
 
SaturnSaturn:
Býk
17°07’
9
 
UranUran:
Váhy
12°54’
1
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°03’
3
 
PlutoPluto:
Panna
28°56’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
22°59’
6
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°28’
1
 
CheirónCheirón:
Beran
7°55’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
7°18’
12
Domy:
Panna
17°12’
Ryby
17°12’
2:
Váhy
13°28’
8:
Beran
13°28’
3:
Štír
13°33’
9:
Býk
13°33’
Střelec
16°00’
Blíženci
16°00’
5:
Kozoroh
18°34’
Rak
18°34’
6:
Vodnář
19°20’
Lev
19°20’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
1°36’
11
Slun./Luna:
Ryby
11°47’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »