ryby

Sean Astin
(2002): The Making of 'The Lord of the Rings'

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1971 - 18:32h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Sean Astin - Film: The Making of 'The Lord of the Rings'
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Astin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unleashed
(2016) - Range 15
(2016) - Dead Ant
(2016) - Bunnicula (TV seriál)
(2016) - Bad Kids of Crestview Academy
(2015) - Remember the Sultana
(2015) - Woodlawn
(2015) - The Dramatics: A Comedy
(2015) - Checkmate
(2015) - Half-Shell Heroes: Blast to the Past
(2015) - Do You Believe?
(2015) - DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Video Games: The Movie
(2014) - Žabák Ribit
(2014) - The Surface
(2014) - Stan Lee’s Mighty 7
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Out West
(2014) - Máma na tahu
(2014) - Liga spravedlivých: Válka
(2014) - Cabin Fever: Patient Zero
(2014) - The Boys of Abu Ghraib
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2013) - The Surgeon General
(2013) - Santa Switch
(2013) - Monstrózní přátelství
(2013) - Kdo zachrání Vánoce?
(2013) - The Freemason
(2013) - Extrakce
(2012) - Addicted to Fame
(2012) - Želvy Ninja (TV seriál)
(2012) - Christine (TV seriál)
(2012) - Dorothy and the Witches of Oz
(2012) - Amazing Love
(2012) - Adopting Terror
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Vánoční cesta lásky
(2011) - Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
(2011) - Demoted
(2011) - Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
(2011) - And They're Off
(2010) - Letecká válka
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2009) - Tak se měj
(2009) - Superagent Oso (TV seriál)
(2008) - Pohádky z lesa 2
(2008) - Navěky silný
(2008) - Barva kouzel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Za hranicí strachu
(2007) - What Love Is
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - The Final Season
(2006) - Thanks to Gravity
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Království surikat (TV seriál)
(2005) - Větší než nebe
(2005) - Úsměv
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Herkules
(2005) - Deset minut života
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - 50x a stále poprvé
(2004) - Elvis už odešel
(2004) - Balto 3
(2003) - 4Pop
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - J.R.R. Tolkien: Origins of Middle-Earth
(2003) - Party Wagon (TV seriál)
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - The Long and Short of It
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - Ztráty a nálezy
(2000) - Nízký přelet
(2000) - The Last Producer
(2000) - Dish Dogs
(1999) - Celebrity Profile: Patty Duke
(1999) - Kimberly
(1999) - Deterrence
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Epidemie lásky
(1997) - The Long Way Home
(1996) - Odvaha pod palbou
(1995) - The Low Life
(1995) - Harrison Bergeron
(1994) - Tetovaná Tereza
(1994) - Nejlepší máma
(1993) - Bourák
(1992) - Gomorron
(1992) - California Man
(1991) - The Willies
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Memphiská kráska
(1989) - Zůstat spolu
(1989) - Válka Roseových
(1987) - Like Father Like Son
(1987) - Léto na divoké řece
(1986) - The B.R.A.T. Patrol
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rošťáci
(1982) - The Rules of Marriage
(1981) - Please Don't Hit Me, Mom

Sean Astin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Making of 'The Lord of the Rings'":
(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1939) Ian McKellen

(*1944) John Rhys-Davies

(*1977) Liv Tyler

(*1960) Hugo Weaving

(*1981) Elijah Wood

(*1958) Viggo Mortensen

(*1968) Billy Boyd

(*1976) Dominic Monaghan

(*1959) Sean Bean

(*1931) Ian Holm

(*1964) Andy Serkis

(*1946) Howard Shore

(*1959) Fran Walsh



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
16°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
29°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
21°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
5°28’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Býk
17°07’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Váhy
12°54’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Střelec
3°03’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
28°56’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
22°59’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
19°28’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Beran
7°55’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
17°12’
4. IC:
Střelec
16°00’
7. DSC:
Ryby
17°12’
10. MC:
Blíženci
16°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ladislav Pešek
(*1906 - 1986) herec

Česká republika Karel Zich
(*1949 - 2004) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893 - 1943) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Mexiko Frida Kahlo
(*1907 - 1954) mexická malířka

Finsko Matti Pellonpää
(*1951 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »