Steve Buscemi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Buscemi
(Steven Vincent Buscemi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Steve Buscemi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.12.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Buscemi 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Steve Buscemi
datum narození 13.12.1957
(herec, instagram)

Steve Buscemi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Oppenheimer Strategies
(2016) - For Your Consideration: BUSCEMI
(2016) - Staying Cool
(2016) - Mildred & The Dying Parlor
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Park Bench with Steve Buscemi
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - My Depression
(2014) - Friends of Firefighters
(2014) - FDNY - příběhy hasičů z New York City
(2014) - Time Out of Mind
(2014) - The Cobbler
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Vampire Weekend: Unstaged
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Machři 2
(2013) - Kouzelníci
(2013) - Khumba
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Na cestě
(2012) - Hotel Transylvánie
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - Rampart
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Bobovy burgery (TV seriál)
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2010) - Blank City
(2010) - Pete Smalls Is Dead
(2010) - Machři
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2010) - The Chosen One
(2009) - Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
(2009) - The Messenger
(2009) - Saint John of Las Vegas
(2009) - Rage
(2009) - Mládí v hajzlu
(2009) - Krásný Harry
(2009) - John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
(2009) - G-FORCE
(2008) - Igor
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Joe Strummer
(2007) - Moje žena a jiné katastrofy
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2007) - Interview
(2006) - ...So Goes the Nation
(2006) - Edge of Outside
(2006) - V tom domě straší!
(2006) - Umění musí bolet
(2006) - Šarlotina pavučinka
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2006) - Opilí slávou
(2005) - Symbiopsychotaxiplasm: záběr 2 1/2
(2005) - Nobody Wants Your Film
(2005) - Champion
(2005) - Excavating Taylor Mead
(2005) - Who's the Top?
(2005) - Romance a cigarety
(2005) - Ostrov
(2004) - Fashion News Live
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - U nás na farmě
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2003) - Rockets Redglare!
(2003) - Velká ryba
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2003) - Minnesota Nice
(2003) - Kafe a cigára
(2002) - 11/9
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Making of 'Ghost World'
(2002) - 13 Moons
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2002) - Projekt Laramie
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2002) - Love in the Time of Money
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Šedá zóna
(2001) - Přízračný svět
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Malý svědek
(2001) - Final Fantasy: Esence života
(2001) - Bouchači a bouchačky
(2000) - Road to Sundance
(2000) - In Bad Taste
(2000) - Hollywood míří do pekel
(2000) - 28 dní
(2000) - Věznice
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Franky Goes to Hollywood
(1999) - Velký táta
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1998) - Divine Trash
(1998) - Podvodníci
(1998) - Píseň pro nevěstu
(1998) - Louis & Frank
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Armageddon
(1997) - Opravdová blondýnka
(1997) - Con Air
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Můj nejmilejší bar
(1996) - Kansas City
(1996) - Fargo
(1996) - Black Kites
(1995) - Život v oblouznění
(1995) - Desperado
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1995) - Billy Madison
(1994) - Záskok
(1994) - Somebody to Love
(1994) - Rockeři
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Poslední psanec
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Pátrání po Jednookém Jimovi
(1994) - Mafie a já
(1994) - Floundering
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - Twenty Bucks
(1993) - Dobrou chuť, mami
(1993) - Claude
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - In the Life (TV seriál)
(1992) - What Happened to Pete
(1992) - Past na Chrise
(1992) - In the Soup
(1992) - Gauneři
(1991) - Zandalee
(1991) - Billy Bathgate
(1991) - Barton Fink
(1990) - Příběhy z temnot: Film
(1990) - Millerova křižovatka
(1990) - Král New Yorku
(1990) - Force of Circumstance
(1989) - Borders
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Tajuplný vlak
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Povídky z New Yorku
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1989) - Káva a cigarety II
(1988) - Vibrace
(1988) - Heart of Midnight
(1988) - Call Me
(1987) - Srdce
(1987) - No Picnic
(1987) - Dobrou Chuť, Mami
(1987) - Arena Brains
(1986) - Film House Fever
(1986) - Sleepwalk
(1986) - Parting Glances
(1985) - The Way It Is
(1985) - Tommy's
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - Not Necessarily the News (TV seriál)

Steve Buscemi - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Buscemi 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Buscemi - herec

se narodil 13.12.1957 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Buscemi

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Steve Buscemi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°13’
 
LunaLuna:
Panna
11°30’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°48’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°25’
 
MarsMars:
Štír
23°25’
 
JupiterJupiter:
Váhy
25°52’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°17’
 
UranUran:
Lev
11°21’
R
NeptunNeptun:
Štír
3°59’
 
PlutoPluto:
Panna
2°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°21’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°25’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°44’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel

Velká Británie Peter Fleming
(*1907 - 1971) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »