strelec

Steve Buscemi
(1989): Osamělá holubice (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec
Steve Buscemi - Film: Osamělá holubice (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Steve Buscemi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Oppenheimer Strategies
(2016) - For Your Consideration: BUSCEMI
(2016) - Staying Cool
(2016) - Mildred & The Dying Parlor
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Park Bench with Steve Buscemi
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - My Depression
(2014) - Friends of Firefighters
(2014) - FDNY - příběhy hasičů z New York City
(2014) - Time Out of Mind
(2014) - The Cobbler
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Vampire Weekend: Unstaged
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Machři 2
(2013) - Kouzelníci
(2013) - Khumba
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Na cestě
(2012) - Hotel Transylvánie
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - Rampart
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Bobovy burgery (TV seriál)
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2010) - Blank City
(2010) - Pete Smalls Is Dead
(2010) - Machři
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2010) - The Chosen One
(2009) - Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
(2009) - The Messenger
(2009) - Saint John of Las Vegas
(2009) - Rage
(2009) - Mládí v hajzlu
(2009) - Krásný Harry
(2009) - John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
(2009) - G-FORCE
(2008) - Igor
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Joe Strummer
(2007) - Moje žena a jiné katastrofy
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2007) - Interview
(2006) - ...So Goes the Nation
(2006) - Edge of Outside
(2006) - V tom domě straší!
(2006) - Umění musí bolet
(2006) - Šarlotina pavučinka
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2006) - Opilí slávou
(2005) - Symbiopsychotaxiplasm: záběr 2 1/2
(2005) - Nobody Wants Your Film
(2005) - Champion
(2005) - Excavating Taylor Mead
(2005) - Who's the Top?
(2005) - Romance a cigarety
(2005) - Ostrov
(2004) - Fashion News Live
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - U nás na farmě
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2003) - Rockets Redglare!
(2003) - Velká ryba
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2003) - Minnesota Nice
(2003) - Kafe a cigára
(2002) - 11/9
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Making of 'Ghost World'
(2002) - 13 Moons
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2002) - Projekt Laramie
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2002) - Love in the Time of Money
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Šedá zóna
(2001) - Přízračný svět
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Malý svědek
(2001) - Final Fantasy: Esence života
(2001) - Bouchači a bouchačky
(2000) - Road to Sundance
(2000) - In Bad Taste
(2000) - Hollywood míří do pekel
(2000) - 28 dní
(2000) - Věznice
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Franky Goes to Hollywood
(1999) - Velký táta
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1998) - Divine Trash
(1998) - Podvodníci
(1998) - Píseň pro nevěstu
(1998) - Louis & Frank
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Armageddon
(1997) - Opravdová blondýnka
(1997) - Con Air
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Můj nejmilejší bar
(1996) - Kansas City
(1996) - Fargo
(1996) - Black Kites
(1995) - Život v oblouznění
(1995) - Desperado
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1995) - Billy Madison
(1994) - Záskok
(1994) - Somebody to Love
(1994) - Rockeři
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Poslední psanec
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Pátrání po Jednookém Jimovi
(1994) - Mafie a já
(1994) - Floundering
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - Twenty Bucks
(1993) - Dobrou chuť, mami
(1993) - Claude
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - In the Life (TV seriál)
(1992) - What Happened to Pete
(1992) - Past na Chrise
(1992) - In the Soup
(1992) - Gauneři
(1991) - Zandalee
(1991) - Billy Bathgate
(1991) - Barton Fink
(1990) - Příběhy z temnot: Film
(1990) - Millerova křižovatka
(1990) - Král New Yorku
(1990) - Force of Circumstance
(1989) - Borders
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Tajuplný vlak
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Povídky z New Yorku
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1989) - Káva a cigarety II
(1988) - Vibrace
(1988) - Heart of Midnight
(1988) - Call Me
(1987) - Srdce
(1987) - No Picnic
(1987) - Dobrou Chuť, Mami
(1987) - Arena Brains
(1986) - Film House Fever
(1986) - Sleepwalk
(1986) - Parting Glances
(1985) - The Way It Is
(1985) - Tommy's
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - Not Necessarily the News (TV seriál)

Steve Buscemi - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Osamělá holubice (TV seriál)":
(*1946) Tommy Lee Jones

(*1951) Anjelica Huston

(*1931) Robert Duvall

(*1946) Danny Glover

(*1951) Chris Cooper

(*1961) Rae Dawn Chong

(*1952) Brandon Smith

(*1965) Diane Lane

(*1961) D. B. Sweeney

(*1946) Robert Urich

(*1955) Glenne Headly

(*1936) Frederic Forrest

(*1970) Nina Siemaszko

(*1940) Barry Corbin

(*1948) William Sanderson

(*1970) Ricky Schroder

(*1951) Margo Martindale

(*1942) Lanny Flaherty

(*1974) Missy Crider

(*1944) Matthew Cowles

(*1945) Basil Poledouris (hudební skladatel)

(*1963) Barry Tubb

(*1936) Larry McMurtry (scénárista)

(*1936) Larry McMurtry (spisovatelská předloha)

(*1925) Ed Geldart

(*1966) Bradley Gregg

(*1977) Adam Faraizl

(*1950) O-Lan Jones



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
21°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
11°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°52’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Střelec
17°17’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
11°21’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
3°59’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
2°18’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°21’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Ryby
22°25’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
13°44’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932) herec, režisér

Česká republika Olga Sommerová
(*1949) režisérka, filmová dokumentaristka, pedagožka

Česká republika Iveta Toušlová
(*1968) novinářka, moderátorka, hlasatelka

Česká republika Rey Koranteng
(*1974) televizní moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Gabriel Dupont
(*1878 - 1914) hudební skladatel

Rusko Lýdie Vladimirovna Litvjaková
(*1921 - 1943) stíhací pilotka ve vlastenecké válce, ženské letecké eso

Spojené státy Frances Farmer
(*1913 - 1970) herečka

Česká republika Milada Šubrtová
(*1924 - 2011) herečka

Velká Británie Cilla Black
(*1943 - 2015) herečka, zpěvačka, moderátorka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »