Tom Arnold wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Arnold
(Thomas Duane Arnold)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.3. 1959 - 00:50h
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik

Tom Arnold - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
6.3.1959 - 00:50  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.3.1959 - 06:50  
US, Ottumwa:
41°0' s.š., 92°22' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Arnold 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Arnold
datum narození 6.3.1959
(herec, komik, instagram)

Tom Arnold - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 1 Interrogation
(2016) - Maximum Impact
(2016) - Dead Ant
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Underdog Kids
(2015) - Undateable John
(2015) - Student Bodies
(2015) - Sin City Saints (TV seriál)
(2015) - Christmas Trade
(2015) - Any Day
(2015) - A Mouse Tale
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Celebrity Name Game
(2014) - Shelby
(2014) - Mission Air
(2014) - Dumbbells
(2014) - The Curse of Downers Grove
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Pulling Strings
(2013) - Co si přeji k Vánocům
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Tajný agent v sukni
(2012) - Poslední záchrana
(2012) - Naboř a ujeď
(2012) - Jewtopia
(2012) - Chilly Christmas
(2012) - Grassroots
(2012) - The First Family (TV seriál)
(2012) - Camp Fred
(2011) - Color Me Obsessed: A Film About The Replacements
(2011) - Walk a Mile in My Pradas
(2011) - Starsucker
(2011) - Restitution
(2011) - The Pool Boys
(2011) - A Christmas Wedding Tail
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2011) - Beethoven's Christmas Adventure
(2010) - Conan
(2010) - I Am Comic
(2010) - Vražedná rychlost
(2010) - Skupinový sex
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Hard Breakers
(2010) - Endure
(2010) - Brother's Justice
(2010) - The Bad Penny
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Prokletý
(2009) - Jak na holky
(2009) - April Showers
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - My Big Redneck Wedding (TV seriál)
(2008) - Zlatovláska a 3 medvědi
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - This Is Not a Test
(2008) - Rocket
(2008) - Remarkable Power
(2008) - Moonlight and Mistletoe
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Good Dick
(2008) - Gardens of the Night
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2007) - Jocking Around
(2007) - Pride
(2007) - Palo Alto, CA
(2007) - Oranges
(2007) - The Final Season
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Sexy tým
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Three Wise Guys
(2005) - Štastné konce
(2005) - Mladej a já
(2005) - Chasing Christmas
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Perfektní servis
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The Three Stooges 75th Anniversary Special
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2003) - Od kolébky do hrobu
(2003) - Manhood
(2003) - Just for Kicks
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Romantická komedie 101
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Děti na oslavě svých narozenin
(2002) - Dennis the Menace in Cruise Control
(2001) - The Best Damn Sports Show Period
(2001) - Fever Pitch
(2001) - Peklo ve městě
(2001) - The New Gong Show (TV seriál)
(2001) - Lovec policajtů
(2001) - Lloyd
(2000) - We Married Margo
(2000) - Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
(2000) - Věznice
(2000) - The Simpsons.com
(2000) - Civility
(2000) - Bar Hopping
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - Just Sue Me
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Blue Ridge Fall
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Zelenáči na greenu
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Tichá noc Bustera a Chaunceyho
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Touch
(1997) - The Tom Show (TV seriál)
(1997) - Hacks
(1997) - Bláznivé manévry
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Velký tyran
(1996) - Rukojmí nebo komplic?
(1996) - Blbouni
(1995) - Dva v tom
(1994) - Howard Stern
(1994) - Tom (TV seriál)
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1993) - Žena, která milovala Elvise
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Tom Arnold: The Naked Truth 2
(1992) - The Rosey and Buddy Show (TV seriál)
(1992) - The Jackie Thomas Show (TV seriál)
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - Freddyho smrt - Poslední noční můra
(1991) - Backfield in Motion
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - On Location: The Roseanne Barr Show
(1981) - Entertainment Tonight

Tom Arnold - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tom Arnold - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1952) Roseanne Barr - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1955) Janice Dickinson

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.3.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Arnold 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Arnold - herec, komik

se narodil 6.3.1959 ve městě Ottumwa, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Arnold

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Tom Arnold
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
14°57’
3
 
LunaLuna:
Vodnář
7°29’
2
 
MerkurMerkur:
Beran
1°16’
4
 
VenušeVenuše:
Beran
12°06’
4
 
MarsMars:
Blíženci
11°10’
7
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°44’
12
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°41’
1
 
UranUran:
Lev
13°04’
8
R
NeptunNeptun:
Štír
6°45’
11
R
PlutoPluto:
Panna
2°40’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°39’
10
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°05’
5
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°12’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
13°01’
2
Domy:
Střelec
5°33’
Blíženci
5°33’
2:
Kozoroh
8°05’
8:
Rak
8°05’
3:
Vodnář
16°07’
9:
Lev
16°07’
Ryby
22°48’
Panna
22°48’
5:
Beran
22°31’
Váhy
22°31’
6:
Býk
15°51’
Štír
15°51’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
29°11’
11
Slun./Luna:
Vodnář
26°13’
3


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »