Unšó Išizuka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Unšó Išizuka
(Yukinori Ishizuka)

Narození:
Místo:
Kacujama
Země:
Věk:
67 let

Unšó Išizuka (Unshô Ishizuka) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Unšó Išizuka 2017, 2018 - Wikipedie info)

Unšó Išizuka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Terra Formars: Revenge (TV seriál)
(2016) - Macross Delta (TV seriál)
(2016) - Bakuon!! (TV seriál)
(2015) - Sengoku musō (TV seriál)
(2015) - Gekijōban Psycho-Pass
(2015) - Kekkai sensen (TV seriál)
(2015) - JoJo no kimyō na bōken: Stardust Crusaders Egypt-hen (TV seriál)
(2015) - Chaos Dragon: Sekiryū sen'eki (TV seriál)
(2015) - Dragon Ball Super (TV seriál)
(2015) - Arslan senki (TV seriál)
(2014) - Terra Formars (TV seriál)
(2014) - Space☆Dandy (TV seriál)
(2014) - Persona 4 The Golden Animation (TV seriál)
(2014) - Magic Kaito 1412 (TV seriál)
(2014) - Kindaichi Shonen no Jikenbo N (neo) (TV seriál)
(2014) - JoJo no kimyō na bōken: Stardust Crusaders (TV seriál)
(2014) - Initial D Final Stage (TV seriál)
(2014) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2014) - Black Bullet (TV seriál)
(2013) - Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyōbu Kyōsuke (TV seriál)
(2013) - Tokyo Ravens (TV seriál)
(2013) - Suisei no Gargantia (TV seriál)
(2013) - Shingeki no kyojin (TV seriál)
(2013) - Pocket Monsters XY (TV seriál)
(2013) - Neppu kairiku Bushi Road
(2013) - Inu to hasami wa tsukaiyō (TV seriál)
(2013) - Chihayafuru 2 (TV seriál)
(2013) - Hajime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
(2013) - Code Geass: Bōkoku no Akito 2 - Hikisakareshi yokuryū
(2012) - Uchū senkan Yamato 2199
(2012) - Shijō saikyō no deshi Ken'ichi (TV seriál)
(2012) - Sankarea
(2012) - Sankarea (TV seriál)
(2012) - One Piece Film Z
(2012) - Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
(2012) - Jormungand (TV seriál)
(2012) - Jinrui wa suitai shimashita (TV seriál)
(2012) - Initial D Fifth Stage (TV seriál)
(2012) - Hyōka (TV seriál)
(2012) - Code Geass: Bōkoku no Akito 1 - Yokuryū wa maiorita
(2012) - Campione! Matsurowanu kamigami to kami koroshi no maō (TV seriál)
(2012) - Brave 10 (TV seriál)
(2011) - Toriko (TV seriál)
(2011) - Tekken: Blood Vengeance
(2011) - Persona 4 The Animation (TV seriál)
(2011) - Chihayafuru (TV seriál)
(2011) - Gosick (TV seriál)
(2011) - Gintama' (TV seriál)
(2011) - Deadman Wonderland: Akai Knife tsukai
(2011) - Dantalian no shoka (TV seriál)
(2010) - Strike Witches 2 (TV seriál)
(2010) - So-Ra-No-Wo-To (TV seriál)
(2010) - Pokémon: Black and White (TV seriál)
(2010) - One Piece Film: Strong World - Episode 0
(2010) - Meitantei Conan: Kid in Trap Island
(2010) - Magic Kaito (TV seriál)
(2010) - Kidō senshi Gundam UC
(2010) - Iron Man (TV seriál)
(2010) - Heroman (TV seriál)
(2010) - Gekijōban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no hasha Zoroark
(2010) - Eve no jikan gekijōban
(2009) - Sōkō kihei Votoms: Pailsen Files - Gekijōban
(2009) - Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus - Chōkoku no jikū e
(2009) - Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger (TV seriál)
(2009) - Hagane no renkinjutsushi (TV seriál)
(2009) - Guin Saga (TV seriál)
(2009) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2008) - Toshokan sensō (TV seriál)
(2008) - Tetsuwan Birdy Decode (TV seriál)
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Toki den
(2008) - Pokémon: Giratina a strážce nebe
(2008) - Kidō senshi Gundam 00 2nd Season (TV seriál)
(2008) - Golgo 13 (TV seriál)
(2008) - Gekijōban Naruto: Shippūden - Kizuna
(2008) - Eve no jikan (TV seriál)
(2008) - Bōnen no xamdō (TV seriál)
(2008) - Blassreiter (TV seriál)
(2008) - Aria the Origination (TV seriál)
(2007) - Stranger: Mukō hadan
(2007) - Sōkō kihei Votoms: Pailsen Files
(2007) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Yuria den
(2007) - Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai
(2007) - Naruto: Shippūden (TV seriál)
(2007) - Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
(2007) - Majin Tantei Nōgami Neuro (TV seriál)
(2007) - Kidō senshi Gundam 00 (TV seriál)
(2007) - Highlander: The Search for Vengeance
(2007) - Hellsing III
(2006) - The Third: Aoi hitomi no shōjo (TV seriál)
(2006) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raō den - Jun'ai no shō
(2006) - Shijō saikyō no deshi Ken'ichi (TV seriál)
(2006) - Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
(2006) - Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ōji Manafi
(2006) - OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
(2006) - NANA (TV seriál)
(2006) - Meitantei Conan: Tantei-tachi no requiem
(2006) - Hellsing
(2006) - Gintama (TV seriál)
(2006) - Flag (TV seriál)
(2006) - Aria the Natural (TV seriál)
(2005) - Sōsei no Aquarion (TV seriál)
(2005) - Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadō no yūsha Lucario
(2005) - Kyōshoku sōkō Guyver (TV seriál)
(2005) - Kōkyō shihen Eureka Seven (TV seriál)
(2005) - Gekijōban hagane no renkinjutsushi: Shambala wo yuku mono
(2004) - Zipang (TV seriál)
(2004) - Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
(2004) - Samurai Champloo (TV seriál)
(2004) - Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
(2004) - Monster (TV seriál)
(2004) - Kyō kara maō! (TV seriál)
(2004) - Haruka naru toki no naka de: Hachiyōshō (TV seriál)
(2003) - Wolf's Rain (TV seriál)
(2003) - Shin hokuto no ken
(2003) - Sakigake!! Cromartie kōkō (TV seriál)
(2003) - Planetes (TV seriál)
(2003) - Last Exile (TV seriál)
(2003) - Konjiki no Gash Bell!! (TV seriál)
(2003) - Kaleido Star (TV seriál)
(2003) - Hajime no Ippo: Mashiba vs Kimura
(2002) - Pokémon navždy
(2002) - Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
(2002) - Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
(2002) - Parumu no ki
(2002) - Naruto (TV seriál)
(2002) - Mahoromatic: Motto utsukushii mono (TV seriál)
(2002) - eX-Driver - Nina & Rei Danger Zone
(2002) - Ai yori aoshi (TV seriál)
(2001) - Vandread: The Second Stage (TV seriál)
(2001) - Samurai Girl: Real Bout High School (TV seriál)
(2001) - Najica dengeki sakusen (TV seriál)
(2001) - Mahoromatic (TV seriál)
(2001) - Kovboj Bebop: Lovec odměn
(2001) - Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
(2001) - Initial D: Third Stage
(2001) - Hellsing (TV seriál)
(2001) - Figure 17: Tsubasa & Hikaru (TV seriál)
(2001) - Digimon Tamers (TV seriál)
(2001) - Cyborg 009 (TV seriál)
(2000) - Vandread (TV seriál)
(2000) - Vampire Hunter D
(2000) - Seikai no monshō: Tokubetsuhen
(2000) - Poketto monsutâ: Pichû to Pikachû
(2000) - Pokémon 3
(2000) - Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari
(2000) - Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Yaiba
(2000) - Hajime no Ippo: The Fighting (TV seriál)
(2000) - eX-Driver
(2000) - Ayashi no Ceres (TV seriál)
(1999) - Weiß kreuz
(1999) - Tenshi ni narumon! (TV seriál)
(1999) - Pokémon 2: Síla jednotlivce
(1999) - One Piece (TV seriál)
(1999) - Meitantei Conan: Seikimatsu no majutsushi
(1999) - Initial D: Second Stage (TV seriál)
(1999) - Hvězdný erb (TV seriál)
(1999) - GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
(1999) - The Big O (TV seriál)
(1998) - Yū Gi Ō (TV seriál)
(1998) - Trigun (TV seriál)
(1998) - Silent Möbius (TV seriál)
(1998) - Pokémon: První film
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi
(1998) - Pikachu no natsuyasumi
(1998) - Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
(1998) - Initial D (TV seriál)
(1998) - Glass no kamen: Sen no kamen o motsu shōjo
(1998) - Gasaraki (TV seriál)
(1998) - Ao no 6-gō
(1997) - Virus (TV seriál)
(1997) - Vampire Hunter: The Animated Series
(1997) - Rekka no honō (TV seriál)
(1997) - Maze bakunetsu jikū (TV seriál)
(1997) - Kenpū denki Berserk (TV seriál)
(1997) - Battle Athletess daiundōkai (TV seriál)
(1996) - Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan (TV seriál)
(1996) - M.D. Geist
(1996) - Maze bakunetsu jikū
(1996) - Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
(1996) - Detektiv Conan (TV seriál)
(1996) - Bishōjo senshi Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
(1995) - Macross Plus Movie Edition
(1994) - Street Fighter II
(1994) - Shin kujaku ō
(1994) - Macross Plus (TV seriál)
(1994) - Blue Seed (TV seriál)
(1993) - Slam Dunk (TV seriál)
(1993) - Lupin sansei: Lupin ansatsu shirei
(1993) - Ginga eiyū densetsu: Arata naru tatakai no jokyoku
(1992) - Lupin sansei: Russia yori ai o komete
(1992) - Giant Robo
(1992) - Battle Fighters garō densetsu
(1991) - Yokoyama mitsuteru sangokushi (TV seriál)
(1990) - Debiruman: Yōchō Sirene hen
(1989) - Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu!
(1988) - Kidō senshi Gundam: Gyakushū no Char
(1988) - Ginga eiyū densetsu
(1987) - Seikimatsu kyūseishu densetsu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
(1987) - Devilman: Tanjō hen

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Unšó Išizuka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 16.5.1951 ve městě Kacujama
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Unšó Išizuka

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Unšó Išizuka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
24°48’
 
LunaLuna:
Panna
21°35’
 
MerkurMerkur:
Býk
0°46’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°10’
 
MarsMars:
Býk
26°20’
 
JupiterJupiter:
Beran
5°16’
 
SaturnSaturn:
Panna
25°40’
R
UranUran:
Rak
7°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°13’
R
PlutoPluto:
Lev
17°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
15°36’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
24°38’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
1°57’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »