Zdeněk Dušek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Dušek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Zdeněk Dušek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Dušek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Zdeněk Dušek
datum narození v roce *1942
(herec, instagram)

Zdeněk Dušek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - První republika (TV seriál)
(2013) - Neobyčejné životy: Jiří Schmitzer
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Šťastný smolař
(2011) - Příběhy slavných: Ten, který skákal přes kaluže
(2011) - Janinka
(2011) - Lidice
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2010) - Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Hlídač č. 47
(2008) - Dívka a kouzelník
(2007) - Václav
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2007) - Dítě hvězdy
(2007) - Crash Road
(2007) - Cesta do Vídně a zpátky
(2006) - 13. komnata Chantal Poullain
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Vítězství
(2005) - Revizor
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Hodina tance a lásky
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Smradi
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Spojení přerušeno
(2001) - Requiem
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2001) - Oběti: Svědek
(1999) - Všichni moji blízcí
(1998) - Jezerní královna
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - Učitel tance
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Divadelní román
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Pozůstalost
(1993) - Perfektní manžel
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1992) - Kráva
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Vracenky
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Faust
(1988) - Štek
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Poutníci
(1988) - Oslovská léta
(1987) - V novinách psali
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Proč?
(1987) - Pravidlá kruhu
(1986) - Vlček
(1986) - Pavučina
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rubikova kostka
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Jehla
(1982) - Horí
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Evžen mezi námi
(1980) - Signum laudis
(1980) - Koncert
(1980) - Eva Eva
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Postav dom, zasaď strom
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Čistá řeka
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Holka na zabití
(1971) - Otcové a děti
(1970) - Dovidenia v pekle, priatelia
(1965) - 7 zabitých
(1964) - Místo v houfu
(1963) - Tátova škola
(1963) - Náboj

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Dušek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Dušek - herec

se narodil v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Dušek

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zdeněk Dušek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
9°26’
 
LunaLuna:
Lev
23°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°59’
 
VenušeVenuše:
Štír
5°55’
 
MarsMars:
Štír
0°22’
 
JupiterJupiter:
Rak
25°04’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°15’
R
UranUran:
Blíženci
3°29’
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°01’
 
PlutoPluto:
Lev
7°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°39’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°27’
 
CheirónCheirón:
Lev
27°51’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »