stir

Zdeněk Dušek
(1993): Pozůstalost

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Zdeněk Dušek - Film: Pozůstalost
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Zdeněk Dušek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - První republika (TV seriál)
(2013) - Neobyčejné životy: Jiří Schmitzer
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Šťastný smolař
(2011) - Příběhy slavných: Ten, který skákal přes kaluže
(2011) - Janinka
(2011) - Lidice
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2010) - Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Hlídač č. 47
(2008) - Dívka a kouzelník
(2007) - Václav
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2007) - Dítě hvězdy
(2007) - Crash Road
(2007) - Cesta do Vídně a zpátky
(2006) - 13. komnata Chantal Poullain
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Vítězství
(2005) - Revizor
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Hodina tance a lásky
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Smradi
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Spojení přerušeno
(2001) - Requiem
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2001) - Oběti: Svědek
(1999) - Všichni moji blízcí
(1998) - Jezerní královna
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - Učitel tance
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Divadelní román
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Pozůstalost
(1993) - Perfektní manžel
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1992) - Kráva
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Vracenky
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Faust
(1988) - Štek
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Poutníci
(1988) - Oslovská léta
(1987) - V novinách psali
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Proč?
(1987) - Pravidlá kruhu
(1986) - Vlček
(1986) - Pavučina
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rubikova kostka
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Jehla
(1982) - Horí
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Evžen mezi námi
(1980) - Signum laudis
(1980) - Koncert
(1980) - Eva Eva
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Postav dom, zasaď strom
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Čistá řeka
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Holka na zabití
(1971) - Otcové a děti
(1970) - Dovidenia v pekle, priatelia
(1965) - 7 zabitých
(1964) - Místo v houfu
(1963) - Tátova škola
(1963) - Náboj
Spoluherci ve filmu "Pozůstalost":
(*1932) Leoš Suchařípa

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1923) Luba Skořepová

(*1940) Jana Smrčková

(*1932) Zuzana Talpová

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1943) Jan Vlasák

(*1947) Zdeněk Potužil (režisér)

(*1923) Steva Maršálek

(*1953) Ivo Pelant (scénárista)

(*1944) Miloslav Kopečný



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
9°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
23°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
22°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
5°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
0°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°04’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Blíženci
11°15’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Blíženci
3°29’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
1°01’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
7°14’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°39’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Rak
7°27’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Lev
27°51’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »