lev

Alfréd Aczel
(1981): Nedokončená partia

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec
Alfréd Aczel - Film: Nedokončená partia
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alfréd Aczel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nedokončená partia":
(*1952) Hana Gregorová

(*1944) Pavol Mikulík

(*1924) Ladislav Chudík

(*1933) Viera Topinková

(*1916) František Dibarbora

(*1945) Stanislav Párnický (režisér)

(*1939) Marta Gogálová



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
16°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
1°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
13°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
10°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
15°41’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Beran
12°15’
Váhy
9°31’
UranUran:
Panna
22°25’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Panna
19°12’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°38’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Beran
25°08’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Ryby
29°14’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »