lev

Alfréd Aczel
(1993): Tisíci džbán

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec
Alfréd Aczel - Film: Tisíci džbán
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alfréd Aczel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tisíci džbán":
(*1974) Zuzana Fialová

(*1959) Ivan Gogál

(*1927) Ivan Krivosudský

(*1941) Igor Čillík

(*1921) Mária Prechovská

(*1961) Pavol Topoľský

(*1942) Ján Mistrík

(*1967) Roman Matisko



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
16°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
1°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
13°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
10°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
15°41’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Beran
12°15’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Panna
22°25’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Panna
19°12’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°38’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Beran
25°08’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Ryby
29°14’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) herec

Spojené státy Winona Ryder
(*1971) herečka

Spojené státy Ben Foster
(*1980) herec

Německo Josef Goebbels
(*1897) nacista, válečný zločinec

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nataša Gollová
(*1912 - 1988) herečka

Česká republika Zdeněk Podskalský st.
(*1923 - 1993) režisér, scénárista

Švédsko král Gustav V.
(*1858 - 1950) král

Maďarsko Joseph Pulitzer
(*1847 - 1911) novinář, vydavatel, iniciátor vzniku uměleckého ocenění - Pulitzerovy ceny

Itálie Umberto Busani
(*1915 - 1957) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »