kozoroh

Alfred Cheung
(1996): Ren xi gui da

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kanton
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
scénárista, herec, režisér
Alfred Cheung - Film: Ren xi gui da
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alfred Cheung - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alfred Cheung - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Wo ai HK 2013 gong xi fa cai
(2010) - Wai Nei Chung Ching
(2010) - Ozvěny duhy
(2009) - Qi Tian Ai Shang Ni
(2007) - He yue qing ren
(2003) - Siu nin ah fu
(2003) - Dou hap ji yan ding sing tin
(2002) - Baan sau chuk dak hin dui
(2001) - Nan ren san shi jiao jiao zhen
(2001) - Lao fu zi
(1999) - Moumantai
(1998) - Shi ye te gong duì
(1998) - Quan zhi da dao
(1996) - Ren xi gui da
(1996) - Jing Bian
(1996) - Gang du zui hou yi ge bao biao
(1995) - Dai lu mao de nu ren
(1994) - Biao jie, ni hao ye! 4 zhi qing bu zi jin
(1993) - Fu gui kuang hua
(1992) - Xi lao shi jiang ye
(1992) - Tao xue ging xiong zhuan
(1992) - Tai zi ye chu chai
(1992) - Shen Qiang Shou yu Ga Li Ji
(1992) - Gai shi ying xiong
(1992) - Fei nui jing juen
(1992) - Dračí dvojčata
(1992) - Biao jie, ni hao ye! III zhi da ren jia dao
(1991) - Yu long gong wu
(1991) - Biao jie, ni hao ye! xu ji
(1990) - Meiyou taiyang de rizi
(1990) - Ye mo xian sheng
(1990) - Xian fa zhi ren
(1990) - Gu huo da lu shi
(1990) - Biao jie, ni hao ye!
(1989) - Zai jian wang lao wu
(1989) - Qiu ai ye jing hun
(1988) - Zhong Guo zui hou yi ge tai jian
(1988) - Yi qi liang fu
(1988) - Shen tan fu zi bing
(1988) - Qun ying luan wu
(1988) - Guo bu xin lang
(1988) - Gui meng jiao
(1986) - Zai jian ma mi
(1986) - Šťastné hvězdy v akci
(1986) - Lao niang gou sao
(1985) - Tin sai chut gang
(1984) - Yuen fan
(1984) - Sam sap chue lam
(1984) - Ching wa wong ji
(1984) - Cheng shi zhi guang
(1984) - Hua xin luo bo
(1984) - Gui zhan

Alfred Cheung - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ren xi gui da":
(*1976) Qi Shu

(*1967) Jordan Chan

(*1954) Mimi Chu



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
5°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
26°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
26°47’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Štír
18°23’
Ryby
19°25’
UranUran:
Rak
26°18’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
28°00’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
26°31’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°23’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Štír
22°26’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Kozoroh
27°44’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »