blizenci

Allen Joseph
(1980): Zuřící býk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
† 93 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Allen Joseph - Film: Zuřící býk
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Allen Joseph - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zuřící býk":
(*1943) Robert De Niro

(*1943) Joe Pesci

(*1957) John Turturro

(*1960) Cathy Moriarty

(*1942) Martin Scorsese (režisér)

(*1931) Irwin Winkler (producent)

(*1946) Paul Schrader (scénárista)

(*1954) Theresa Saldana

(*1935) Michael Chapman (kameraman)

(*1935) Frank Adonis

(*1954) Michael Badalucco

(*1924) Nicholas Colasanto

(*1913) Charles Scorsese

(*1939) Frank Vincent



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
7°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
22°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
19°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
2°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°58’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Lev
22°27’
Panna
26°59’
UranUran:
Ryby
1°40’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Lev
6°59’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Rak
5°25’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°50’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Štír
14°02’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Beran
6°13’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »