blizenci

Allen Joseph
(1976): Maratónec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
† 93 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Allen Joseph - Film: Maratónec
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Allen Joseph - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Maratónec":
(*1932) Roy Scheider

(*1937) Dustin Hoffman

(*1907) Laurence Olivier

(*1937) Richard Bright

(*1926) John Schlesinger (režisér)

(*1939) William Devane

(*1945) Jaime Tirelli

(*1936) Raymond Serra

(*1945) Marthe Keller

(*1919) Jacques Marin

(*1926) Fritz Weaver

(*1939) Michael Small (hudební skladatel)

(*1926) Conrad L. Hall (kameraman)

(*1931) William Goldman (scénárista)

(*1931) William Goldman (spisovatelská předloha)

(*1930) Robert Evans (producent)

(*1923) Billy Kearns

(*1909) Marc Lawrence



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
7°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
22°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
19°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
2°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°58’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Lev
22°27’
Lev
1°01’
UranUran:
Ryby
1°40’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Lev
6°59’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
5°25’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°50’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Štír
14°02’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Beran
6°13’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »