panna

Andrej Babiš
(2015): Český žurnál: Matrix AB

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
podnikatel, politik, od 2017 premiér ČR
Andrej Babiš - Film: Český žurnál: Matrix AB
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Babiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Český žurnál: Matrix AB":
(*1948) Jean Reno

(*1956) Martin Stropnický

(*1980) Vít Klusák (režisér)

(*1980) Vít Klusák (kameraman)

(*1980) Vít Klusák



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
9°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
6°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
20°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
25°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
3°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
21°57’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Štír
5°13’
Střelec
0°54’
UranUran:
Rak
26°05’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
24°10’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
25°10’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°48’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Štír
8°56’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°33’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) herec

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) herečka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923 - 2005) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Jan Drda
(*1915 - 1970) spisovatel

Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859) esejista, povídkář, historik, humorista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »