panna

Andrej Babiš
(2010): Show Jana Krause

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
podnikatel, politik, od 2017 premiér ČR
Andrej Babiš - Film: Show Jana Krause
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Babiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Show Jana Krause":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1949) Bolek Polívka

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1943) Václav Neckář

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1965) Martin Dejdar

(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1959) Jitka Asterová

(*1954) Jana Boušková

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1952) Andrea Čunderlíková

(*1936) Nina Divíšková

(*1929) Květa Fialová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1959) Eva Holubová

(*1979) Klára Issová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1966) Jiří Macháček

(*1950) Kamila Magálová

(*1971) Dana Morávková

(*1972) Dara Rolins

(*1947) Regina Rázlová

(*1960) Anna Šišková

(*1923) Luba Skořepová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1944) Jana Synková

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1946) Hana Zagorová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1982) Kryštof Hádek

(*1969) David Novotný

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1943) Luděk Sobota

(*1949) Petra Černocká

(*1973) Simona Krainová

(*1961) Jan Čenský

(*1981) Ľuboš Kostelný

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1953) Jan Kraus

(*1968) Daniel Landa

(*1941) Boris Hybner

(*1972) Pavel Liška

(*1938) Jiří Krampol

(*1950) Pavel Trávníček

(*1933) Luděk Munzar

(*1937) Jan Přeučil

(*1932) Miloš Forman

(*1954) Ondřej Havelka

(*1945) Milan Kňažko

(*1973) Petr Jákl ml.

(*1983) Jakub Prachař

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1960) Marek Vašut

(*1982) Dorota Nvotová

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1951) Fero Fenič

(*1967) Jan Hřebejk

(*1973) Radim Špaček

(*1953) Zdeněk Troška

(*1930) Václav Vorlíček

(*1971) Alice Nellis

(*1952) Vladimír Kratina

(*1966) Richard Genzer

(*1966) Jan Potměšil

(*1958) Dana Batulková

(*1964) Miroslav Etzler

(*1958) Bohumil Klepl

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1976) Monika Absolonová

(*1956) Chantal Poullain-Polívková

(*1972) Alena Antalová

(*1986) Jiří Mádl

(*1966) Lucie Bílá

(*1980) Adam Novák

(*1980) David Kraus

(*1952) Petra Janů

(*1979) Anna Polívková

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1970) Dalibor Gondík

(*1989) Viola Černodrinská

(*1989) Sandra Černodrinská

(*1983) Hana Vagnerová

(*1972) Jaroslav Rudiš

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1978) Lukáš Pavlásek

(*1980) Iva Pazderková

(*1968) Michaela Kudláčková



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
9°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
6°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
20°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
25°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
3°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
21°57’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
5°13’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
26°05’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
24°10’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
25°10’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°48’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Štír
8°56’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°33’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) herec

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) herečka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923 - 2005) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Jan Drda
(*1915 - 1970) spisovatel

Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859) esejista, povídkář, historik, humorista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »